reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Trzeba było powiedzieć, że wnuka robicie, to może po by Wam jeszcze jakieś jedzenie zrobila :D chociaż gorzej jakby syna dopingować zaczęła 😁
Ps. Sorry, jeśli za mocny zart 🫣
Nic nie pobije chyba "żartu " dopingującego mojej teściowej.
"No wiesz, dobrze by było mieć chociaż jedno dziecko, i tu Imię moje musi zmienić chłopa iść na lewiznę na chwilę, wychowasz jak swoje "- nie było mnie przytym, ale słyszałam to niestety przez drzwi. Nawet nie próbuję myśleć jak poczuł się mój mąż.
Żarty żartami, ale takie to już przesada do sześcianu wg mnie.

reklama
Nic nie pobije chyba "żartu " dopingującego mojej teściowej.
"No wiesz, dobrze by było mieć chociaż jedno dziecko, i tu Imię moje musi zmienić chłopa iść na lewiznę na chwilę, wychowasz jak swoje "- nie było mnie przytym, ale słyszałam to niestety przez drzwi. Nawet nie próbuję myśleć jak poczuł się mój mąż.
Żarty żartami, ale takie to już przesada do sześcianu wg mnie.
Chociaż coś jej powiedział na to czy tylko przemilczał? Moja teściowa jeśli chodzi o moje straty i całe te starania jest bardzo wspierająca i się nawet martwi o mnie. Z mężem bardzo by chciała pogadać, bo uważa że on trochę ze lekko do tego pochodzi. A skąd o tym wie? Bo mówi wyleciała do mnie z testem - a J... też jest odpowiedzialny i u niego może też jest problem.

Mieszkałam chwilę z teściami i takich akcji nie było 😲 zawsze było pukanie, co lepsze my naprawdę na kupię mieszkaliśmy i pokój obok pokoju, ludzi pełni. W krytycznym momencie było nas 8 dorosłych osób i 2slych dzieci.
Pozazdrościć 😉 A teściowa ma jeszcze syna oprócz Twojego męża?
Mimo wszystko, pod wieloma względami teściowa jest złotą, pomocną kobietą. Na wiele spraw trzeba przymknąć oko, bo wiem że tworzenie konfliktów nic dobrego by nie przyniosło 🙃

Dziewczyny ja wpadnę tylko na sekundke, żeby absolutnie nie nadużywać ciążowych tematów. U mnie w środę wyszła beta... prawie 60 tys. Oczywiście już się naczytałam o zaśniadach groniastych i innych strasznych rzeczach przy wysokiej becie. Wczoraj byłam u lekarza i jest 7tc, także ostatnia miesiączka była we wrześniu a to październikowe krwawienie to niewiadomo co🤷🏼‍♀️ Mam małego krwiaka i torbiel na jajniku, więc może to od tego. Krwiak i torbiel jeszcze do obserwacji.
Trzymam przeogromnie mocno za was kciuki wszystkie. Mam nadzieję że spełnią się wasze marzenia. ❤️

Dziewczyny ja wpadnę tylko na sekundke, żeby absolutnie nie nadużywać ciążowych tematów. U mnie w środę wyszła beta... prawie 60 tys. Oczywiście już się naczytałam o zaśniadach groniastych i innych strasznych rzeczach przy wysokiej becie. Wczoraj byłam u lekarza i jest 7tc, także ostatnia miesiączka była we wrześniu a to październikowe krwawienie to niewiadomo co🤷🏼‍♀️ Mam małego krwiaka i torbiel na jajniku, więc może to od tego. Krwiak i torbiel jeszcze do obserwacji.
Trzymam przeogromnie mocno za was kciuki wszystkie. Mam nadzieję że spełnią się wasze marzenia. ❤️
Wow! Ale zwrot akcji! Gratuluję i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie ❤️

Super! 😀 A te październikowe krwawienie różniło się od tych co zwykle miewasz?
To dlatego te krechy takie mocne wyszły 😁

Gratuluję 🥰 Moja przyjaciółka krwawiła 3miesiące i tym sposobem przeoczyła pierwszy trymestr 🙈

reklama
Super! 😀 A te październikowe krwawienie różniło się od tych co zwykle miewasz?
To dlatego te krechy takie mocne wyszły 😁
Różniło się tym, że było w 23 dc przy cyklach 30-32 i może trochę krótsze. Ale intensywnością było jak normalna miesiączka więc wzięłam to po prostu za wcześniejszy okres. Także wszystko to jest dla mnie zagadką 😉

Do góry