Bolilol
Fanka BB :)
dziękuję za kciukiCiekawe jaka będzie reakcja organizmu po tych lekach. Trzymam kciuki żeby były same dobre wiadomościA aktualnie jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję za kciukiCiekawe jaka będzie reakcja organizmu po tych lekach. Trzymam kciuki żeby były same dobre wiadomościA aktualnie jak się czujesz?
Ach te migrenydziękuję za kciukiaktualnie od trzech dni mam migrenę i składa się to w całość, bo gdy w październiku na początku stymulacji też miałam taki niski estradiol, to miałam migreny. Czyli one prawdopodobnie wiążą się też z tym niskim estradiolem.
Ja mam podobnie, tylko ja nie trawię zapachu wiśni odkąd rzygałam po wiśniówceAa i oczywiście jak każda osoba na świecie miałam swoją fazę na Baccarat Rouge, ale kiedyś wypsikana dostałam w pracy w nocy ostrego ataku Rotawirusa i od tamtej pory nawet się nie zbliżam do niego![]()
Ojej, ja tez tak mam... Moja już taka ogarnięta, można się z nią dogadać, a ja swoje lata mam i czy serio chcę wychodzić z pieluch po czterdziestce? A potem przychodzą płodne i mi się klapka przestawiaJa sobie podobnie powtarzam. Ze po co mi to wszystko. Ze przecież teraz jest "wygodnie"
Ogólnie ja doszłam do wniosku że przeciw mam całą listę a za to tylko to, że serce mi tak podpowiada :/
U mnie w powiatowym laboratorium nie działa w niedzielę i święta.Do szpitala jedź. U nas w szpitalu lab czynny jutro.
Ja zamieszkałam w domu jak były wylewki na podłodze, wstawione okna i kran z ciepłą wodą. No i prąd był. Podobno trochę ekstremalnieWybudowaliśmy dom i w końcu po 2,5 roku się wyprowadzamy. Nawet jak nie będę miała wszystkiego to wchodzę tam. Święta chcę mieć na swoim w końcuTeściowa po drugiej stronie drogi, ale już trudno jakoś będę musiała to przeboleć. Lepsze to niż życie pod jednym dachem
![]()
Nawet nie trochę, a naprawdę ekstremalnieJa zamieszkałam w domu jak były wylewki na podłodze, wstawione okna i kran z ciepłą wodą. No i prąd był. Podobno trochę ekstremalnie
Prąd, woda, coś do spania i gotowania i można mieszkać. Chociaż większość znajomych w głowę się pukała...
Bo pistacje, to jest życie Droga Pani! Pistacjowe lody, krem pistacjowy, mazurek z kremem pistacjowym, o rogalach czy pączkach nie wspominającCo Wy macie z tymi pistacjami? Najpierw @Kejcik mi narobiła apetytu na krem pistacjowy, a teraz Ty![]()
Nie mam takich sprzętów. A przy robieniu ciasta przez 2 dni uznałam, że samodzielne robienie maku to już za wieleJa zrobiłam nadzienie w Lidlusiu z przepisu na masę makową tylko zamiast niebieskiego maku dałam biały. I wyszło git![]()
Mieszkałam chwilę z teściami i takich akcji nie byłoOj tak... My jeszcze śpimy w pokoju obok, kuchnię i łazienkę dzielimy. Wszystko wiedzą o nas. Teściowa nas kilka miesięcy temu na seksie nakryła. No nie dla mnie takie warunki mieszkaniowe![]()