reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ciekawe jaka będzie reakcja organizmu po tych lekach. Trzymam kciuki żeby były same dobre wiadomości 🙂 A aktualnie jak się czujesz?
dziękuję za kciuki :) aktualnie od trzech dni mam migrenę i składa się to w całość, bo gdy w październiku na początku stymulacji też miałam taki niski estradiol, to miałam migreny. Czyli one prawdopodobnie wiążą się też z tym niskim estradiolem.

reklama
dziękuję za kciuki :) aktualnie od trzech dni mam migrenę i składa się to w całość, bo gdy w październiku na początku stymulacji też miałam taki niski estradiol, to miałam migreny. Czyli one prawdopodobnie wiążą się też z tym niskim estradiolem.
Ach te migreny 😞 Jak sobie radzisz z bólem? Masz jakieś dobre tabletki?
Szkoda, że to przyczyna akurat od tego estradiolu 😞

Aa i oczywiście jak każda osoba na świecie miałam swoją fazę na Baccarat Rouge, ale kiedyś wypsikana dostałam w pracy w nocy ostrego ataku Rotawirusa i od tamtej pory nawet się nie zbliżam do niego 🤣
Ja mam podobnie, tylko ja nie trawię zapachu wiśni odkąd rzygałam po wiśniówce 😉 Z drugiej strony dostałam kiedyś taki zapach od Moschino od ówczesnego chłopaka i w ogóle mi nie podchodził, ale chcąc mu zrobić przyjemność pryskałam się na spotkania z nim. Zaczął mi się kojarzyć z miłymi wspomnieniami i do tej pory bardzo go lubię :)
Ja sobie podobnie powtarzam. Ze po co mi to wszystko. Ze przecież teraz jest "wygodnie"
Ogólnie ja doszłam do wniosku że przeciw mam całą listę a za to tylko to, że serce mi tak podpowiada :/
Ojej, ja tez tak mam... Moja już taka ogarnięta, można się z nią dogadać, a ja swoje lata mam i czy serio chcę wychodzić z pieluch po czterdziestce? A potem przychodzą płodne i mi się klapka przestawia ;)

Wybudowaliśmy dom i w końcu po 2,5 roku się wyprowadzamy. Nawet jak nie będę miała wszystkiego to wchodzę tam. Święta chcę mieć na swoim w końcu 😉 Teściowa po drugiej stronie drogi, ale już trudno jakoś będę musiała to przeboleć. Lepsze to niż życie pod jednym dachem 🤷‍♀️
Ja zamieszkałam w domu jak były wylewki na podłodze, wstawione okna i kran z ciepłą wodą. No i prąd był. Podobno trochę ekstremalnie 😅
Prąd, woda, coś do spania i gotowania i można mieszkać. Chociaż większość znajomych w głowę się pukała...

Ja zamieszkałam w domu jak były wylewki na podłodze, wstawione okna i kran z ciepłą wodą. No i prąd był. Podobno trochę ekstremalnie 😅
Prąd, woda, coś do spania i gotowania i można mieszkać. Chociaż większość znajomych w głowę się pukała...
Nawet nie trochę, a naprawdę ekstremalnie 😉 Podziwiam 🙂

reklama
Oj tak... My jeszcze śpimy w pokoju obok, kuchnię i łazienkę dzielimy. Wszystko wiedzą o nas. Teściowa nas kilka miesięcy temu na seksie nakryła. No nie dla mnie takie warunki mieszkaniowe 😞
Mieszkałam chwilę z teściami i takich akcji nie było 😲 zawsze było pukanie, co lepsze my naprawdę na kupię mieszkaliśmy i pokój obok pokoju, ludzi pełni. W krytycznym momencie było nas 8 dorosłych osób i 2slych dzieci.

Do góry