reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

niestety nie wiem jak z L4 - na logikę nie powinien Ci cofnąć, szczególnie w tej sytuacji... A do kiedy masz?
Leki pewnie każe odstawić, ale bym nie robiła nic sama, na wlasną rękę - to lekarz musi wyraźnie powiedzieć, że odstawiamy
Do 21 grudnia. Jadę właśnie na USG potwierdzić, że na pewno nic się nie zadziało. Cały czas w głowie nadzieja, że to pomyłka laboratorium 😓

reklama
Dziewczyny mam do Was tylko jedno pytanie. Co mam teraz zrobić? Jak pójdę do lekarza, to cofnie mi L4? Jestem na lekach, nie wiem czy mogę je od tak odstawić. Przepraszam że pytam tutaj, ale jestem w kropce, nigdy nie byłam w takiej sytuacji

Beta we wtorek po południu 3646,0 i z wczoraj rano 3423,0
Bardzo mi przykro. :(

Jeżeli chodzi o l4 to też nie wiem czy można “cofnąć”. Ale realnie patrząc to za chwilę możesz zacząć robić lub iść na zabieg. Zawsze to lepiej w domu. A jak pójdziesz do szpitala to i tak l4.

Nie wiem jakie leki bierzesz. Mnie lekarka po USG kazała odstawić dupka. Najlepiej żeby lekarz zadecydował.

Daj znać po wizycie.

reklama
Dziś nie odśnieżam 😁 dobrego dnia 😊

Załączniki

• IMG_20231130_082055.jpg
    IMG_20231130_082055.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 83
Do góry