wrobelmm
Fanka BB :)
YeaaaO rety, dobra ale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę to z godziny 18:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
YeaaaO rety, dobra ale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę to z godziny 18:
No przecież spamuj!!kochana wyśle Ci na priv, żeby tu nie spamować
No pięknie to już prawilna kreseczka, pewnie i bez rozbierania testu pięknie widaćO rety, dobra ale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę to z godziny 18:
Jeśli komuś się 5 lat nie udaje to na pewno jest jakas medyczna przyczyna. Tylko po prostu może nie została odkryta/zdiagnozowanaZnam małżeństwo które o pierwsze dziecko stało się 5 lat. Robi badania i wszystko było ok, sami mówią że wystarczyło odpuścić (dla mnie to było bardziej zrezygnowanie niż odpuszczenie). Druga ciąża też przyszła po 6 latach, ale tu nie wiem czy to była zamierzona przerwa czy znów długie starania. Im się udało, długo to zajęło a najgorsze jest to że nie było przyczyny.
Tak jak Ci pisze- jak jest po prostu gesty to OK. Jak już są grudki/cos jak kisiel to do kosza. Ale z tego co piszesz to on zgęstniał i już jest gotowy do picia.No z łyżki tak bardziej spływa, ale właśnie w smaku dobry i w zapachu też. A drugi nastawiony w tym samym momencie zupełnie inny. No nic! Poczekam ze dwa dni jeszcze, sprawdzę jak się to będzie zachowywało
Możliwe, nie wiem jak ich diagnostyka wyglądała. Było tylko mówione że się badali i wszystko jest ok.Jeśli komuś się 5 lat nie udaje to na pewno jest jakas medyczna przyczyna. Tylko po prostu może nie została odkryta/zdiagnozowana
Piękna kreska! Niezmiennie trzymamy kciuki żeby beta wzrastała! <3 trzymaj się tam mały Bolilolku!O rety, dobra ale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę to z godziny 18:
Piękny widok! Trzymam nieustannie mocno kciukiO rety, dobra ale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę to z godziny 18:
jak ja kocham jak ktoś mówi "badałem się i wszytsko okej" i najczęściej taki człowiek ma zzrobioną morfologię, tsh i cytologię.Możliwe, nie wiem jak ich diagnostyka wyglądała. Było tylko mówione że się badali i wszystko jest ok.
Ale piękna krechaO rety, dobra ale gdyby któraś z czytających poczuła się przytłoczona, to bardzo proszę o info, może być na priv, to usunę to z godziny 18: