Lwica1410
Fanka BB :)
Dzięki, wygląda obiecująco. Wolałbym kogoś bliżej, ale zobaczymy jak wyjdzie. Do stycznia trochę czasu jeszcze.Ja mam ale w innej części Wawy (Wola). Joanna Bonarek-Sztaba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, wygląda obiecująco. Wolałbym kogoś bliżej, ale zobaczymy jak wyjdzie. Do stycznia trochę czasu jeszcze.Ja mam ale w innej części Wawy (Wola). Joanna Bonarek-Sztaba
Nie przepraszaj, to forum jest od tego.Wiesz doskonale, że ja w wielu Twoich wpisach widzę siebie z różnych etapów starań, więc wygląda na to, że trochę się nasze emocje przeplatają
Teraz jest mi już nieco lepiej - wygadałam się Wam, popłakałam, przewietrzyłam głowę w lesie, popatrzyłam na kliniki, umówiłam konsultację, poczytałam o nowatorskich metodach, które dają nadzieję przy wygasającej czynności jajników.
Niestety w tej nierównej walce co jakiś czas musimy upaść, żeby się wesprzeć o podłoże i ponownie stanąć na nogach, żeby znowu móc skakać.
Przepraszam za wprowadzenie tu dziś takich smutnych emocji. Niezmiennie trzymam kciuki za to, żeby i Tobie się udało
Jeju od rana czekasz? :/Nie...
Za przyrostJa poleciałam zrobić betę i wynik 12 także teraz tylko czekać, żeby rosła
Wtedy było, teraz jak wspominam tą historię, to ze śmiechu nie moge jej dopowiedzieć bez smiechu do łez.To to już brzmi strasznie
Pięknie!!!! Kciuki za przyrosty!! Wpisuję brzuszekJa poleciałam zrobić betę i wynik 12 także teraz tylko czekać, żeby rosła
Tak. Po 7 byłam na pobraniuJeju od rana czekasz? :/
To prawda, że co jakiś czas musimy upaść... Kurde, ja tylko powstałam z kolan na ta inseminację szczerze mówiąc. I w nią też jakoś bardzo nie wierzę...
Ja już jestem na etapie, że "komuś musi się nie udać - widocznie padło na nas". No i z taką myślą żyję.
Niestety tylko paracetamol w tej chwili już, który na chwilę obniża poziom bólu, ale niestety nie przerywa go. Nawet w wannie z cieplą wodą nie mogę polezec
Niby nie wymaga się, żeby badać na czczo, ale ja zawsze tak badam.
Tak zrobię jutro amh mam 1,68 więc jest ok.Najlepiej na czczo i z rana
Nie wierzysz, ale wstałaś z kolan, więc ta nić nadziej wciąż się tli.. sporo wycierpiałaś i przeszłaś przez starania, teraz czas na Ciebie po burzy wychodzi słońce! Mam nadzieję że się udaTo prawda, że co jakiś czas musimy upaść... Kurde, ja tylko powstałam z kolan na ta inseminację szczerze mówiąc. I w nią też jakoś bardzo nie wierzę...
Ja już jestem na etapie, że "komuś musi się nie udać - widocznie padło na nas". No i z taką myślą żyję.