reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja sobie siknęłam z braku laku na owulka 😁 w końcu tyle ich mam, są nowe - nie znamy się, więc wypadałoby je sprawdzić jak się wybarwiają 😁 Są o czułości 20 więc spodziewałam się bladzioszka, bo do owu parę dni i faktycznie jest bladzioszk. Jakiej czułości są Wasze owulaki🤔 czytałam, że nie powinny być czułe, bo właśnie mogą za szybko pokazywać pozytyw gdy jeszcze jest za wcześnie. Ja mam doświadczenie z action i zawsze miałam dobrze widoczną kreskę ale pik to jednak pik-bordo dosłownie 😆 Ciekawa jestem jak na tych pik będzie wyglądać
No właśnie ja korzystam zawsze z Domowe Laboratorium i tam własnie widać pozytyw ja np mialam juz 19.10 ale taką kreskę fest bordo dopiero 22.10, może wtedy wystąpiła owulacja i stąd tak silne wybarwienie.

Zaczynam popadać w paranoję i testować 2 x dziennie 😁😄🙃
Odebralam 12 pinków i nasikałam odrazu na 1😁😄😆 oczywiście wynik jak z rana, nawet nie wiem ile było przerwy w sikaniu ale przy tej ilości kto by sobie żałował🤣😂

Załączniki

• 20231103_114716.jpg
    20231103_114716.jpg
    601,4 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
reklama
Może znowu wepchnął za mocno? 🤣 współczuje samopoczucia, oby przeszło sprawnie idealnie na rozpoczęcie weekendu 😌
Nie wepchnął bo nie wpychał w ogóle ;P A weekend mam taki, że jutro idę na 12h do pracy więc uhh... 🫣🫣
Ja sobie siknęłam z braku laku na owulka 😁 w końcu tyle ich mam, są nowe - nie znamy się, więc wypadałoby je sprawdzić jak się wybarwiają 😁 Są o czułości 20 więc spodziewałam się bladzioszka, bo do owu parę dni i faktycznie jest bladzioszk. Jakiej czułości są Wasze owulaki🤔 czytałam, że nie powinny być czułe, bo właśnie mogą za szybko pokazywać pozytyw gdy jeszcze jest za wcześnie. Ja mam doświadczenie z action i zawsze miałam dobrze widoczną kreskę ale pik to jednak pik-bordo dosłownie 😆 Ciekawa jestem jak na tych pik będzie wyglądać
To owulaki w ogóle mają czułość? 🫣🫣 Nawet nie wiedziałam. U mnie zawsze wychodzi druga widoczna kreska, obojętnie w którym momencie cyklu jestem ;) Jeszcze nigdy nie miałam zupełnie białego albo ledwo widocznego

Korzystam z domowego laboratorium bo stopniowo się wybarwiają i nie ma zaskoczenia "to już?!". Od dziś testuje ocena testu na 0.44 więc już zaczyna iść w górę ☺️

Nie wepchnął bo nie wpychał w ogóle ;P A weekend mam taki, że jutro idę na 12h do pracy więc uhh... 🫣🫣

To owulaki w ogóle mają czułość? 🫣🫣 Nawet nie wiedziałam. U mnie zawsze wychodzi druga widoczna kreska, obojętnie w którym momencie cyklu jestem ;) Jeszcze nigdy nie miałam zupełnie białego albo ledwo widocznego
Tak nawet owulaki mają czułość 😆
Ja miałam owulaki totalnie białe podczas kp a poza tym zawsze kreska była dobrze widoczna

reklama
Dziewczyny czy ja mogę wrzucić zdjęcie moich owulakow z tego cyklu ( to był mój pierwszy gdzie w ogóle je robiłam ) tak wiem różne były firmy ale czułość ta sama sprawdzałam robiłam o tej samej godzinie nie z rana według instrukcji. Chce wiedzieć co uważacie na ten temat. Według mnie w ogóle nie miałam żadnego pozytywnego. Zaczęłam od ostatniego dnia okresu ( wieczorem)

Załączniki

• Screenshot_2023-11-03-11-08-33-561_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-03-11-08-33-561_com.miui.gallery.jpg
    254,7 KB · Wyświetleń: 90
  • Screenshot_2023-11-03-11-08-28-768_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-03-11-08-28-768_com.miui.gallery.jpg
    267,1 KB · Wyświetleń: 91
Do góry