reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Ja sobie siknęłam z braku laku na owulka 😁 w końcu tyle ich mam, są nowe - nie znamy się, więc wypadałoby je sprawdzić jak się wybarwiają 😁 Są o czułości 20 więc spodziewałam się bladzioszka, bo do owu parę dni i faktycznie jest bladzioszk. Jakiej czułości są Wasze owulaki🤔 czytałam, że nie powinny być czułe, bo właśnie mogą za szybko pokazywać pozytyw gdy jeszcze jest za wcześnie. Ja mam doświadczenie z action i zawsze miałam dobrze widoczną kreskę ale pik to jednak pik-bordo dosłownie 😆 Ciekawa jestem jak na tych pik będzie wyglądać
No właśnie ja korzystam zawsze z Domowe Laboratorium i tam własnie widać pozytyw ja np mialam juz 19.10 ale taką kreskę fest bordo dopiero 22.10, może wtedy wystąpiła owulacja i stąd tak silne wybarwienie.

Zaczynam popadać w paranoję i testować 2 x dziennie 😁😄🙃
Odebralam 12 pinków i nasikałam odrazu na 1😁😄😆 oczywiście wynik jak z rana, nawet nie wiem ile było przerwy w sikaniu ale przy tej ilości kto by sobie żałował🤣😂

Załączniki

• 20231103_114716.jpg
    20231103_114716.jpg
    601,4 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Może znowu wepchnął za mocno? 🤣 współczuje samopoczucia, oby przeszło sprawnie idealnie na rozpoczęcie weekendu 😌
Nie wepchnął bo nie wpychał w ogóle ;P A weekend mam taki, że jutro idę na 12h do pracy więc uhh... 🫣🫣
Ja sobie siknęłam z braku laku na owulka 😁 w końcu tyle ich mam, są nowe - nie znamy się, więc wypadałoby je sprawdzić jak się wybarwiają 😁 Są o czułości 20 więc spodziewałam się bladzioszka, bo do owu parę dni i faktycznie jest bladzioszk. Jakiej czułości są Wasze owulaki🤔 czytałam, że nie powinny być czułe, bo właśnie mogą za szybko pokazywać pozytyw gdy jeszcze jest za wcześnie. Ja mam doświadczenie z action i zawsze miałam dobrze widoczną kreskę ale pik to jednak pik-bordo dosłownie 😆 Ciekawa jestem jak na tych pik będzie wyglądać
To owulaki w ogóle mają czułość? 🫣🫣 Nawet nie wiedziałam. U mnie zawsze wychodzi druga widoczna kreska, obojętnie w którym momencie cyklu jestem ;) Jeszcze nigdy nie miałam zupełnie białego albo ledwo widocznego

Korzystam z domowego laboratorium bo stopniowo się wybarwiają i nie ma zaskoczenia "to już?!". Od dziś testuje ocena testu na 0.44 więc już zaczyna iść w górę ☺️

Nie wepchnął bo nie wpychał w ogóle ;P A weekend mam taki, że jutro idę na 12h do pracy więc uhh... 🫣🫣

To owulaki w ogóle mają czułość? 🫣🫣 Nawet nie wiedziałam. U mnie zawsze wychodzi druga widoczna kreska, obojętnie w którym momencie cyklu jestem ;) Jeszcze nigdy nie miałam zupełnie białego albo ledwo widocznego
Tak nawet owulaki mają czułość 😆
Ja miałam owulaki totalnie białe podczas kp a poza tym zawsze kreska była dobrze widoczna

reklama
Dziewczyny czy ja mogę wrzucić zdjęcie moich owulakow z tego cyklu ( to był mój pierwszy gdzie w ogóle je robiłam ) tak wiem różne były firmy ale czułość ta sama sprawdzałam robiłam o tej samej godzinie nie z rana według instrukcji. Chce wiedzieć co uważacie na ten temat. Według mnie w ogóle nie miałam żadnego pozytywnego. Zaczęłam od ostatniego dnia okresu ( wieczorem)

Załączniki

• Screenshot_2023-11-03-11-08-33-561_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-03-11-08-33-561_com.miui.gallery.jpg
    254,7 KB · Wyświetleń: 92
  • Screenshot_2023-11-03-11-08-28-768_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-11-03-11-08-28-768_com.miui.gallery.jpg
    267,1 KB · Wyświetleń: 93
Do góry