reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Tak, u tego samego lekarza byłam. Tego poprzedniego zdjęcia nie mam bo nie robił, a z tej wizyty też mam tylko zdjęcie bez opisu.

Dzisiaj już nie, jutro z rana zrobię i zobaczymy
zrób proszę te betę i skonsultuj się proszę z innym lekarzem, niech zrobi Ci USG. Naprawdę bardzo podejrzanie brzmi to, co Ci opowiada ten obecny lekarz. Równie dobrze to poprzednie to mógł być jakiś pseudopecherzyk, a to co dzisiaj widział to faktyczny pęcherzyk.

Na poprzednim USG miałam 63,1 i lekarz już widział pęcherzyk. Ostatnia beta we wtorek czyli prawie tydzień temu 509. Więc już pęcherzyk powinien być porządny, a on w ogóle nie urósł. Lekarz jest bardzo sceptycznie nastawiony. Bety nie miałam jak robić bo mi się ****** skierowanie nie odnowiło chociaż powinno się odnawiać co 5 dni...
Dla mnie dziwnym jest to, że przy becie 63 było widać cokolwiek. Raczej obstawiałabym, że był to nibypecherzyk i że dopiero teraz widziałaś ten prawidłowy. U mnie pęcherzyk był pusty jeszcze przy becie pow. 3500.

zrób proszę te betę i skonsultuj się proszę z innym lekarzem, niech zrobi Ci USG. Naprawdę bardzo podejrzanie brzmi to, co Ci opowiada ten obecny lekarz. Równie dobrze to poprzednie to mógł być jakiś pseudopecherzyk, a to co dzisiaj widział to faktyczny pęcherzyk.
Zrobię jutro. Na ten moment jestem tak roztrzęsiona, że nie myślę chyba logicznie w ogóle

Na poprzednim USG miałam 63,1 i lekarz już widział pęcherzyk. Ostatnia beta we wtorek czyli prawie tydzień temu 509. Więc już pęcherzyk powinien być porządny, a on w ogóle nie urósł. Lekarz jest bardzo sceptycznie nastawiony. Bety nie miałam jak robić bo mi się ****** skierowanie nie odnowiło chociaż powinno się odnawiać co 5 dni...
Kochana, pisałam Ci już że przy tej becie nie ma opcji zobaczenia pęcherzyka! Widział jakieś poświaty i teraz się stresujesz... jak dziewczyny piszą, idź do innego lekarza!
U mnie dzisiaj przy becie ponad 1000 dopiero pęcherzyk 5mm.
Trzymam kciuki żeby inny lekarz zobaczył że wszystko jest ok ii zostaniesz na sierpniowych.

reklama
Ufacie homeopatii? 🙈 Ja średnio 🙈
Z tym zaufaniem, to nie potrafię odpowiedzieć, ale jeśli jest coś, co może pomóc w mojej sytuacji (a mi nie zaszkodzi), to mogę spróbować i homeopatii ;) Moja przyjaciółka homeopatia leczy swoją łuszczycę, a gdy jej dzieciaki zaczynają chorować podaje im jakieś „kulki homeopatyczne” i zazwyczaj następnego dnia mają się już lepiej 🤷‍♀️

Do góry