Owca91
Moderator
Znaczy ja to też 10, męża jutro
A to rozumiem doskonale bo u nas też on ostatni dzień miesiąca A ja tego dziesiątego zasranego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znaczy ja to też 10, męża jutro
Przynajmniej dostajecie ja na wychowawczym dobrze, że mąż zarabia jak człowiekMoja dziesiątego a zostało dużo miesiąca do końca pieniędzy
Ejjj a teraz nie bd 8 wypłata bo 10 w niedziele wypadaZnaczy ja to też 10, męża jutro
To zapraszam do wielkopolskiPoproszę o adres! Z pustymi rękami obiecuję nie przyjechać. Z największą przyjeminoscia bym spróbowała tych rarytasow
Powodzenia z projektem, a nóż widelec bejbik pokrzyżuje trochę plany i pojawi się w okresie zawieszeniaDzień dobry , niestety nie zdążyłam zatestowac, bo dzień przed terminem @, ta pojawiła się niespodziewanie
Niestety chwilowo nie mam czasu na pisanie.. i do kwietnia raczej zawieszę starania..wpadł mi spory projekt na przyszły rok …
Ale będę was podczytywać i dopingować.. i pozwólcie, że się czasem odezwę
Nie wiem jaką dać reakcję Przykro mi z powodu problemów sedesowych i kreska obiecująca, ale już pisałaś o tych testach, że lipne. Producent powinien się ogarnąć.Ja od 5 rano biegam do wc, do skrętu żołądka dołączyła biegunka.
Testuje też codziennie ha, nie wiem kiedy w końcu ta owulacja była i czy była, ale chyba tak bo temperatura dziś 37 i nordtest ponownie 2 kreski - porąbane te testy ale mam okazję fałszywie to fałszywie ale wysikać sobie dwie kreski przy okazji no i wykończę je i naura
Oj tak. Człowiek najchętniej by został w łóżku przez pół dnia9dpo bielutko. Jakoś tak dziwnie się ciężko wstaje jak za oknem tak zimno
A tak z ciekawości jaka to jest rozsądna cena w Warszawie za taki metraż?Oj tak. Człowiek najchętniej by został w łóżku przez pół dnia
Jeny, w końcu znaleźliśmy mieszkanie dla nas... Wynajem nam się kończy w lutym i już bez bałam że zostaniemy bez dachu nad głową, a znaleźć 4 pokojowe mieszkanie w rozsądnej cenie w wawie to graniczy z cudem