Mademoiselle_Nika
Moderator
Cudownie!! Teraz kciuki za betę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownie!! Teraz kciuki za betę
Ja zawsze półusztywniane. Miękkie mi totalnie nie pasują, bo czuję się jakaś taka goła.Haha nie ma za co ja ogólnie tylko miękkie staniki nosze i tam maja takie które są jednocześnie ładne, bo często te miękkie to takie babcine
Sex na pralce a w pralce sweterek wełniany?Ja dzisiaj tez miałam bardzo realistyczny sen. Erotyczny. Z gościem z make life harder w roli głównej
Gratulacje!
no właśnie przyszedł, jeszcze zimny to nie odpalam cznaczy przyszedł wcześniej, ale wysłali mi nie z tym windowsem co chciałamTo jak za jakiś czas przesiądziesz się na nowy, nie będziesz mogła za kursorem nadążyć
Mi tak
serio pokrywa Wam się rozmiar z tym ich nowym kalkulatorem Link do: Kalkulator rozmiaru (ja kupuje u nich ten sam rozmiar, co zawsze 70e/65f, a z tego kalkulatora rozmiaru wychodzi 75b/70c )Przeważnie tak, ale najlepiej weź sobie na spróbowanie kilka modeli, bo w zależności od kroju miski i miejsca wszycia ramiączek rozmiary mogą się trochę różnić. Przynajmniej na moich zwisach tak jest.
Nie ma potrzeby odstawiaćOczywiście brałam dzieciorobny magnez, może pomogło Odstawiać go teraz czy nie ma takiej potrzeby?
Mi z kalkulatora wychodzi 85F, a przeważnie biorę tam 80F.serio pokrywa Wam się rozmiar z tym ich nowym kalkulatorem Link do: Kalkulator rozmiaru (ja kupuje u nich ten sam rozmiar, co zawsze 70e/65f, a z tego kalkulatora rozmiaru wychodzi 75b/70c )
Zamiast 11 wygrali XP lub Viste?no właśnie przyszedł, jeszcze zimny to nie odpalam cznaczy przyszedł wcześniej, ale wysłali mi nie z tym windowsem co chciałam