Kitsune
Moderator
Aaaa gratulacje!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaa gratulacje!!
Nie - ta obliczarka jest nieobliczalna. Nie korzystaj z niej. Pod nią jest tabela z rozmiarami i to działa lepiej. Ale np. dla 74 pod biustem i 91 w biuście idealnie pasuje 65h, a dla 75 pod biustem i 90 w biuście - 70e lub 65f (w zależności od modelu).Kurde, chyba mnie namowicie na ten gorteks, idę mierzyć cycki
Ta ich obliczarka rozmiaru Wam się zgadza?
i jeszcze promka ma BF.Mi w 90% tak maja zwroty bezpłatne wiec zawsze można wziąć nawet dwa rozmiary na przymiarkw
No pięknie! Gratulacje
Gratulacje piękna kreska
To teraz kciuki za betę
Haha nie ma za co ja ogólnie tylko miękkie staniki nosze i tam maja takie które są jednocześnie ładne, bo często te miękkie to takie babcinei jeszcze promka ma BF.
Namowilyscie mnie!
Gratulacje
Przeważnie tak, ale najlepiej weź sobie na spróbowanie kilka modeli, bo w zależności od kroju miski i miejsca wszycia ramiączek rozmiary mogą się trochę różnić. Przynajmniej na moich zwisach tak jest.Kurde, chyba mnie namowicie na ten gorteks, idę mierzyć cycki
Ta ich obliczarka rozmiaru Wam się zgadza?
Super! Gratulacje.