Owca91
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry deal ja ostatnio kupiłam 100 po 75zl ale to było 2 miesiące temu, jeszcze kombinowałam bo można było tylko 1 paczka zamówić mamsa na swoje konto kupiła mi drugąPłaciłam 120zl za 200szt Finish powerball quantum all in 1
Zazwyczaj tak, albo tak prawie - jednak dużo zależy od modelu.Aż zrobiłam obczajkę faktycznie bardzo ładne, tylko czy rozmiarówka pokrywa się z tą z gorteksu?
Mi takKurde, chyba mnie namowicie na ten gorteks, idę mierzyć cycki
Ta ich obliczarka rozmiaru Wam się zgadza?
Dobry deal ja ostatnio kupiłam 100 po 75zl ale to było 2 miesiące temu, jeszcze kombinowałam bo można było tylko 1 paczka zamówić mamsa na swoje konto kupiła mi drugą
Gratulacje
Też całkiem spoko, stacjonarnie lecą 100szt to okł 150zlNo właśnie spoko cena, jak kupiliśmy to zaraz wskoczyła cena na 160zl za 200szt i już mniej fajny deal był
Ja dzisiaj tez miałam bardzo realistyczny sen. Erotyczny. Z gościem z make life harder w roli głównejSłuchajcie nie wiem co to była za noc. Miałam taki realistyczny sen. Dotyczył kłótni z mężem jak się obudziłam to miałam ochotę na prostowanie tego wszystkiego, na wyjaśnianie. Rozglądam się po sypialni, a jego nie ma. Dobrą minutę zajęło mi zrozumienie, że to był tylko sen
super
Mi w 90% tak maja zwroty bezpłatne wiec zawsze można wziąć nawet dwa rozmiary na przymiarkwKurde, chyba mnie namowicie na ten gorteks, idę mierzyć cycki
Ta ich obliczarka rozmiaru Wam się zgadza?