Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi tak gin gadał, że po to mi luteinę daje żeby macica spulchniałami tez można wpisać okres ale to było wiadomo, nawet nie testowałam rozchorowałam się akurtna na płodne a że nie chciałam zarazić męza przed badaniem to seksy się tylko raz udały
tak się zastanawiam, czy endometrium rośnie od progesteronu? zastanawiam się czy mój próg to rzeczywiście bieda jeśli grubość endometrium 6dpo to 9mm i lutealna jakies 12 dni
No to przesądzone. Nie musisz już bety robić. Ciąż na bankJa bralam
Ja też zamówiłam magiczny magnez tylko wyczytałam, że magnez może blokować działanie antybiotyku, więc zaczekam aż skończę go brać. Wgl mam wrażenie, że średnio mi pomaga ten antybiotyk jeszcze kurde bele zamiast tą chorobę wylezec, to córka od poniedziałku siedzi ze mną, bo ma ciągle gorączkę... ledwo żyje, ale podczytuje Was ☺
no właśnie już nic nie rozumiem. Tu mi nikt raczej nie przepisze progesteronu i bede musiała kombinować prywatnieMi tak gin gadał, że po to mi luteinę daje żeby macica spulchniała
Pani, ale ja juz voucher wykupilam Waham sie jeszcze czy robic jutro, czy czekac grzecznie. Po tych dwoch slabiznach i dzisiejszym skoku mam nadal mieszane uczucia. Dzwonilam do kliniki, mam brac Duphaston.No to przesądzone. Nie musisz już bety robić. Ciąż na bank
Jaka płeć by nie wyszła, ból i tak taki sam.
My zrobiliśmy, bo chciałam skorzystać ze skróconego macierzyńskiego. Po 2 tygodniach siedzenia w domu i myślenia poszłam do pracy i praktycznie zapomniałam o sytuacji. I dobrze mi to zrobiło. Teraz to wróciło, niezależnie, co by wyszłoJeju strasznie mi przykro dla mnie płeć w sumie nie była ważna ale po poronieniu po prostu nie chciałam wiedzieć o płci nie wiem czy dałabym radę