reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
mi tez można wpisać okres ale to było wiadomo, nawet nie testowałam 🤷‍♀️ rozchorowałam się akurtna na płodne a że nie chciałam zarazić męza przed badaniem to seksy się tylko raz udały

tak się zastanawiam, czy endometrium rośnie od progesteronu? zastanawiam się czy mój próg to rzeczywiście bieda jeśli grubość endometrium 6dpo to 9mm i lutealna jakies 12 dni

Ostatnio była dyskusja o choince, żywe czy sztuczna I zapomniałam Wam swoją pokazać.
Screenshot_20231122-170503_Gallery.jpg

Było widać jak mrówka zapierdala po gałęzi 😆

Ale mi się dziś przyfarciło. Ciut się spieszyłam i na 50 miałam 63 km/h, no i Pan policjant taki był szczęśliwy jak mnie zatrzymał, a ja nooo nieee, zaraz w głowie widmo, że spóźnię się na wywiadówkę... Powiedziałam mu co i jak, wziął dowód żeby wypisać mi mandat 2 pkt i 100 zł. Coś długo nie wracał, a na koniec dał mi na szczęście pouczenie i miał prośbę, że mam coś za stówkę kupić synowi 😆

Ja jutro siknę na test, bo mam wyjazd do Łodzi na konferencję i po niej ma być zakrapiana impreza więc sobie sprawdzę, choć to tylko 8 dpo i ta temperatura ciągle niepewna, więc pewnie ujrzę biel, ale co tam. Niestety mam tylko przeterminowany test, swoją drogą nie wiedziałam, że one mają termin przydatności 😉

reklama
Ja też zamówiłam magiczny magnez 😃 tylko wyczytałam, że magnez może blokować działanie antybiotyku, więc zaczekam aż skończę go brać. Wgl mam wrażenie, że średnio mi pomaga ten antybiotyk 😟 jeszcze kurde bele zamiast tą chorobę wylezec, to córka od poniedziałku siedzi ze mną, bo ma ciągle gorączkę... 🙃 ledwo żyje, ale podczytuje Was ☺

Do góry