wrobelmm
Fanka BB :)
Pokazuj!Zamówiłam sobie sukienkę na ślub moje siostry gdzie będę świadkową i obawiam się że będę źle w niej wyglądać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pokazuj!Zamówiłam sobie sukienkę na ślub moje siostry gdzie będę świadkową i obawiam się że będę źle w niej wyglądać
Ja tam nigdy nie zamawiałam chyba pomyliłaś osobywrzucałaś zdjęcia w zdobyczach upolowanych na shein przecież
w kiku ostatnio widziałam fajne, takie puchateA jak już jesteśmy przy ubraniach - czy wiecie może w jakich sklepach są teraz fajne ciepłe piżamy? Mogą być w jakieś świąteczne wzorki, ważne, by były ciepłe i jakieś miękkie. Byłam wczoraj w Sinsay i w sumie tylko jedna wydawała się "może, ewentualnie".
Stacjonarnie, bo potrzebuję na piątek
A to nie @Kasienkaol pokazywala?wrzucałaś zdjęcia w zdobyczach upolowanych na shein przecież
Kurde, a to może z jakiegoś innego sklepu? Jestem prawie pewna, że te szczupłe rączki, które pamiętam, to TwojeJa tam nigdy nie zamawiałam chyba pomyliłaś osoby
To mój chłop by z wami pamiątke przybił. Ja nie mogę tego słuchać. Mdłości dostaję.Haha przybij piątkę też chętnie oglądam, ku zgorszeniu mojego męża
Primark! Długi rękaw, długie nogawki, ciepłe, milusie, puchateA jak już jesteśmy przy ubraniach - czy wiecie może w jakich sklepach są teraz fajne ciepłe piżamy? Mogą być w jakieś świąteczne wzorki, ważne, by były ciepłe i jakieś miękkie. Byłam wczoraj w Sinsay i w sumie tylko jedna wydawała się "może, ewentualnie".
Stacjonarnie, bo potrzebuję na piątek
w kiku ostatnio widziałam fajne, takie puchate
Pokazałam raz spalone plecyKurde, a to może z jakiegoś innego sklepu? Jestem prawie pewna, że te szczupłe rączki, które pamiętam, to Twoje
Współczuje ;( Trzymam kciuki, żeby już za kilka dni takie końskie dawki nie były Wam potrzebneJa biorę aktualnie 6 tabletek duphastonu dziennie. Czuję się beznadziejnie, cały dzień bym spała, jest mi słabo i różne inne fantastyczne rzeczy.
Także wybaczcie, jeśli będzie mnie tu trochę mniej ale po prostu ledwo daję radę funkcjonować