reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
A jak już jesteśmy przy ubraniach - czy wiecie może w jakich sklepach są teraz fajne ciepłe piżamy? Mogą być w jakieś świąteczne wzorki, ważne, by były ciepłe i jakieś miękkie. Byłam wczoraj w Sinsay i w sumie tylko jedna wydawała się "może, ewentualnie".
Stacjonarnie, bo potrzebuję na piątek 😅
w kiku ostatnio widziałam fajne, takie puchate :D

A jak już jesteśmy przy ubraniach - czy wiecie może w jakich sklepach są teraz fajne ciepłe piżamy? Mogą być w jakieś świąteczne wzorki, ważne, by były ciepłe i jakieś miękkie. Byłam wczoraj w Sinsay i w sumie tylko jedna wydawała się "może, ewentualnie".
Stacjonarnie, bo potrzebuję na piątek 😅
Primark! Długi rękaw, długie nogawki, ciepłe, milusie, puchate ❤️

w kiku ostatnio widziałam fajne, takie puchate :D
612560DD-2AF5-4B82-B2F7-C63ECEA59D53.png

reklama
Ja biorę aktualnie 6 tabletek duphastonu dziennie. Czuję się beznadziejnie, cały dzień bym spała, jest mi słabo i różne inne fantastyczne rzeczy.

Także wybaczcie, jeśli będzie mnie tu trochę mniej ale po prostu ledwo daję radę funkcjonować
Współczuje ;( Trzymam kciuki, żeby już za kilka dni takie końskie dawki nie były Wam potrzebne 🤞

Do góry