Bolilol
Fanka BB :)
Aaaaa, może to być to chociaż nie wiem czemu kojarzysz mi się z zieloną sukienką albo nie z zieloną? Ale z jakąś sukienką ale już niczego nie jestem pewnaPokazałam raz spalone plecy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aaaaa, może to być to chociaż nie wiem czemu kojarzysz mi się z zieloną sukienką albo nie z zieloną? Ale z jakąś sukienką ale już niczego nie jestem pewnaPokazałam raz spalone plecy
Cudo!Bo pierwsze zamówienie z tej firmy i pierwszy raz taki kój sukienki będę mieć na sobie.
a możeA to nie @Kasienkaol pokazywala?
W tym wieku? A ile masz lat? Chodzilo jej tylko o wiek, czy to wszystko o czym piszesz?Dziewczyny, ja po wieczornej wizycie, już w łóżku. Nawet nadrobiłam. W sumie to mi smutno. Gin powiedziała, że endo chudziutkie, jajniki mocno już wygaszone, lewy coś tam jeszcze tylko udaje, więc na cuda nie ma co liczyć. Do tego porównała mój dzisiejszy obraz usg z tym przed 4 lat i twierdzi, że widzi ten sam problem. W 5 dniu cyklu (podobnie jak na kontrolach w klinice między 9-11 dc) płyn w macicy. Krwawienia już nie mam. Powiedziała, że mogę mieć permanentny stan zapalny, ale do wyleczenia antybiotykiem. Szkoda, że nie poszłam do niej wcześniej Zasugerowała histereskopię z pobraniem komórek dc 138 (albo coś podobnego bo nie mam teraz karteczki przed gałami). Stwierdziła, że ten płyn może się gromadzić cały czas i mogło dojść do wypłukania zarodków
Już i tak po ptokach. Generalnie sugerowała, że skoro mamy już dziecko to ona machnęłaby ręką na dalsze starania, bo ciąża w tym wieku może mnie totalnie przeczołgać. Ale jeśli się zdecydujemy jeszcze na AZ albo AK to ta histereskopia musowo.
Pociechy tyle, że poza tym płynem w macicy wszystko ze mną dobrze.
nie ma u nasPrimark! Długi rękaw, długie nogawki, ciepłe, milusie, puchate
To jest chyba to, czego potrzebuje, dziękuję!w kiku ostatnio widziałam fajne, takie puchate
Przecież po ciąży też będą okazjeCudo!
Też chyba kupię, bo mamy wesele w czerwcu. A nie, przecież w tedy będę w 6msc ciąży więc ciężko przewidzieć jaki będzie brzuszek
45 ale wyglądam na 35Bardzo mi przykro. Ale przynajmniej jesteś zdrowa. Tak na pocieszenie. A mogę spytać ile masz lat?
Jest Ok - jesteś po poronieniu, wiec nieznacznie podwyższony poziom limfocytów jest w pełni uzasadniony.W sumie chyba nie ma tragedii. Czekam jeszcze na crp i tsh