wrobelmm
Fanka BB :)
Przyjemnej zabawy ;DTest zrobię wieczorem ale jest śluz jak ' białko jajka' więc pora działać dziś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyjemnej zabawy ;DTest zrobię wieczorem ale jest śluz jak ' białko jajka' więc pora działać dziś
Wiem, wiem poprostu widze w Tobie bardzo duży potencjał, a może Ty go w sobie nie dostrzegaszOo dziękuje, ale jednak narazie popatrzę jak któraś z Was się z tym bawi Poza tym, o ile dobrze pamietam, już trwa walka o prowadzenie grudniowego wątku
To akurat mało prawdopodobne, patrząc na wyniki mojego proga Poza tym skąd się tam wziął 30.11 to ja nie wiem @Kitsune, jak będziesz miała chwile, zmień mi proszę termin testowania na 22.11.Szkoda tylko ze się nie załapie bo 30.11 sika dwie kreski
Albo cudotwórca, albo rzeczywiście coraz lepszy sprzęt robiąJestem po wizycie. Udało się, mam zwolnienie do środy a w czwartek już do swojego lekarza. Ale przeżyłam szok... LEKARZ DOJRZAŁ PĘCHERZYK Przy tak malutkiej becie...
E, to taka dość mocna jak na 11dni po Ovi.11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.
Trzymam mocno kciuki żeby kreska została na dłużej i zamieniła się w bobasa11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.