AnnMar88
Moderator
No wczoraj rano było prawie biało i przedwczoraj też. Dodatkowo siki z teraz, nie pierwsze. Zobaczymy...E, to taka dość mocna jak na 11dni po Ovi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wczoraj rano było prawie biało i przedwczoraj też. Dodatkowo siki z teraz, nie pierwsze. Zobaczymy...E, to taka dość mocna jak na 11dni po Ovi.
To bardzo dobrze wróżyNo wczoraj rano było prawie biało i przedwczoraj też. Dodatkowo siki z teraz, nie pierwsze. Zobaczymy...
No to o czym my tu rozmawiamy?! Trzymam mocno kciuki, żeby tym razem wszystko było już pięknie.No wczoraj rano było prawie biało i przedwczoraj też. Dodatkowo siki z teraz, nie pierwsze. Zobaczymy...
DziękujęNo to o czym my tu rozmawiamy?! Trzymam mocno kciuki, żeby tym razem wszystko było już pięknie.
Jeszcze trochę to będzie widać na USG sam moment zapłodnieniaAlbo cudotwórca, albo rzeczywiście coraz lepszy sprzęt robią
Akurat to by było ciekaweJeszcze trochę to będzie widać na USG sam moment zapłodnienia
Dałaś radę, to i nagroda się należy Smacznego!Jezuuu jechałam po Warszawie, mąż mówił że prosta trasa, miałam jechać za nim, a jakieś takie wielkie zakorkowane rondo było, że przyrzekam, że jakby on pojechał a ja bym została na czerwonym to bym się zesrala w gacie. Noga na sprzęgle latała jak na egzaminie xD
Jadę w nagrodę do maczka
No i pięknie. Trzymam kciuki, żeby kreska była już tylko ciemniejsza11 dzień po ovi i taka sytuacja. Nie cieszę się, we wtorek zrobię betę dla pewności. O ile ta kreska wciąż tam będzie.