Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bądź dobrej myśliMam lekkie plamienie na wkładce, zadzwoniłam do lekarza polecil umowic sie jak najszybciej na wizyte.
26 dzien cyklu. Owulacji nie mam potwierdzonej ani monitoringiem ani testami.Jaka piękna beta! Gratulacje a z ciekawości - który jesteś dpo?
Ale puszcza fałdkę dopiero po wyjęciu igły? To ważne. Niech łapie taką, żeby nie czuł pod palcami wstrzykiwanego leku.Dokładnie tak mi stary robi! Bierze fałdkę (po wcześniejszych stymulacjach ma za co złapać ) I wbija igłę i już. Ale piecze to okropnie i od razy czerwona kropa się robi, a później folioletowy siniak. Eh... zastrzyki z ovitrelle to była przyjemność w porównaniu z tym - zupełnie nic nie czułam. No ale wiadomo - jak trzeba to się człowiek przemeczy
My tez oglądamy F1 najlepszy sezon 2021 jak Verstappen zdobył mistrzostwo to byłam w ciąży z córka i po prostu uwielbiałam te niedziele z Grand Prix. A teraz córka woli się bawić autami niż lalkamiOdnosnie planow na weekend to bedziemy oglądać z mezem transmisje F1 w Las Vegas, reszta standardowo.
Zazwyczaj partnerzy dostają z automatu te same leki jeśli bakteria/ grzybica idzie drogą plociowaNie mam siły....jeszcze nie dzwoniłam się rejestrować do gina nie może przepisać leczenia mi i sobie bez jego badań?
GratulacjeCzesc dziewczyny, dopiero weszłam do mieszkania, cały dzień poza domem. Wyniki bety juz sa.
Mi dzisiaj przyszedł zestaw testowy. W jaki sposób odsyłałaś im te próbki? Zamawiałas kuriera zgodnie z informacją na opakowaniu czy inpostem? Bo na kopercie załączonej w paczce mam naklejkę inpostową z numerem nadania. I teraz zgłupiałam.Dziewczyny, zerkniecie w wolnej chwili?
Drożność miałam mieć nie w tą niedzielę, tylko w przyszłą ( pod warunkiem wymazów dobrych i pod warunkiem że okres mi się zakończy przed niedzielą) a okres planowo w środę.Skoro leczenie to pojedyncza dawka, to nie ma tragedii i szybko będzie dobrze - lepiej ze wykryli to teraz niż gdy będziesz w ciąży . Na kiedy masz zaplanowaną drożność?
U mnie co prawda wyszło w wynikach przed drożnością co innego ale ginekolog bez dodatkowych badań wypisała leki od razu mi i mężowi żeby nie tracić już czasu i żebym w następnym cyklu miała już zrobiona drożność. W poniedziałekidę na ponowny wymaz po leczeniu. Myślę że tu będziesz mieć podobnie bo przy pierwszym pobieraniu pytałam z ciekawości gin jak to wygląda gdy coś wyjdzie w wymazach albo posiewie.Nie mam siły....jeszcze nie dzwoniłam się rejestrować do gina nie może przepisać leczenia mi i sobie bez jego badań?