amusedxxx
Moderator
ja mam taki objaw tylko przed ciąża spożywczaNie żeby coś... Ale ja taki apetyt mam tylko w jednym stanie (trzymam po cichu kciuki )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam taki objaw tylko przed ciąża spożywczaNie żeby coś... Ale ja taki apetyt mam tylko w jednym stanie (trzymam po cichu kciuki )
Ja właściwie nie do końca rozumiem tą ekscytację zastrzykami z heparyn, mała igiełka jeb w fałdkę i już. Wiadomo nie jest to przyjemne, ale zdecydowanie są gorsze zastrzyki niż to.Dziewczyny, śmiem twierdzić, że chyba nigdy nie miałyście zastrzyku domięśniowego z Neurovitu. Neoparin, to przy tym pikuś.
Ja przed okresem. Jem jem i jem cały czas. A najbardziej co nie zdrowe i kaloryczne.ja mam taki objaw tylko przed ciąża spożywcza
No to owocnego organizowania, a później to udanej imprezki dzieciaki na pewno będą zadowolone a kiedy konkretnie masz urodzinki? Nie wiadomo kiedy złożyć życzeniaja organizuje swoje urodzinowe party w ten weekend mój szwagier, który obecnie grzeje dupsko na Malediwach, nie lubi przyjmować gości, dlatego ja, w ramach rekompensaty dla samej siebie, za to, ze mi zostawili 3 dzieci akurat w tygodniu, kiedy mam urodziny, zaprosiłam braci z dziećmi i przyjaciół na party trwające cały weekend dzieciom będzie raźniej i może troszkę szybciej im zleci do powrotu starych jak się będzie dużo działo, ja spędzę weekend w wybornym towarzystwie a szwagra **** strzeli jak zobaczy na monitoringu (na bank przegląda zapis z kamer bo to świr) auta parkujące na podjeździe
Świetnybędą dzieci więc musi być cenzuralny chciałam taki, może by nie do końca zrozumiały, co się wydarzyło na nim ale moja mama się nie zgadza
mamy dziś coś wspólnego..jem i jem.Jezu ja nie wiem ludzie. Zjadłam całą torebkę kaszy, 2 małe kotlety, surówkę i jestem dalej głodna.
dzięki urodziny w poniedziałek a dziś dostałam zielone światło aby zacząć przygotowania do transferu w tym cykluNo to owocnego organizowania, a później to udanej imprezki dzieciaki na pewno będą zadowolone a kiedy konkretnie masz urodzinki? Nie wiadomo kiedy złożyć życzenia
Ciesze się bardzo, super informacje i startujemy z kciukami️️dzięki urodziny w poniedziałek a dziś dostałam zielone światło aby zacząć przygotowania do transferu w tym cyklu