LadyCaro
Fanka BB :)
ciekawe czy dostanę Ovi przed IUI? Pewnie tak. I pewnie będę szczać dzień w dzień.ja Cię podziwiam, testowanie po Ovi to jest wyzwanie dla glowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciekawe czy dostanę Ovi przed IUI? Pewnie tak. I pewnie będę szczać dzień w dzień.ja Cię podziwiam, testowanie po Ovi to jest wyzwanie dla glowy
szczanie dzień w dzień to dobry pomysł, sama tak zrobiłam, ale i tak jak pewnego dnia sama już nie wiedziałam, czy jasnieją, czy ciemniejąz czy co tam się dzieje u nich oszczałam chyba z 15 testów tego dniaciekawe czy dostanę Ovi przed IUI? Pewnie tak. I pewnie będę szczać dzień w dzień.
macica czy endometrium? Mi sie zdarzyło mieć endometrium niejednorodneA jak macie USG to macie jednorodną macicę? Ja dziś pierwszy raz usłyszałam, że jest niejednorodna i rzeczywiście w obrazie była taka miejscami jaśniejsza, miejscami ciemna. Coś w stylu śnieżącego obrazu w telewizorze. Chyba mają za dobry sprzęt.
No właśnie wydaje mi się, że powiedziała o macicy, bo endometrium omówiła trochę wcześniej.macica czy endometrium? Mi sie zdarzyło mieć endometrium niejednorodne
nikt mi nigdy nie mówił o jednorodności macicy. Endometrium tak, ale o macicy nie rozmawialiśmy w sumie jakoś szczegolnie.A jak macie USG to macie jednorodną macicę? Ja dziś pierwszy raz usłyszałam, że jest niejednorodna i rzeczywiście w obrazie była taka miejscami jaśniejsza, miejscami ciemna. Coś w stylu śnieżącego obrazu w telewizorze. Chyba mają za dobry sprzęt.
Jednorodne, linijne ma być endometrium. O macicy słyszałam zawsze, że „czysta” tj bez polipów, mięśniaków itp.A jak macie USG to macie jednorodną macicę? Ja dziś pierwszy raz usłyszałam, że jest niejednorodna i rzeczywiście w obrazie była taka miejscami jaśniejsza, miejscami ciemna. Coś w stylu śnieżącego obrazu w telewizorze. Chyba mają za dobry sprzęt.
Dokopałam sięA bierzesz leki stymulujące?
aż spojrzałam w opis jakiegoś starego usg i jednorodne jest endometrium, a trzon macicy o jednorodnej echogenicznosci cokolwiek to znaczyNo właśnie wydaje mi się, że powiedziała o macicy, bo endometrium omówiła trochę wcześniej.