reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Zazdroszczę wam takich ładnych parapetów. U nas są obrzydliwe, całe ukruszone, jakieś takie jakby ktoś je sam robił, od dołu wyglądają jeszcze gorzej. Pomalowane lakierem białym, a wcześniej były zielone 😳Mój narzeczony jak się tutaj wprowadził to postanowił nie robić remontu, a potem miał być balkon i wszystko miało być wymienione, ale dalej balkonu nie ma i może dopiero za pół roku będzie. Ja na to nie mogę patrzeć, ten lakier schodzi, od dołu aż wstyd żeby ktoś to zobaczył. Ja nie wiem, kto to takie rzeczy wymyślił. A jak się w ten parapet ostatnio uderzyłam to miesiąc miałam guza.
W moim domu rodzinnym (kamienica bardzo stara) też było paskudne drewniane okno z paskudnym parapetem które miały pewnie ze 150 lat. Wczoraj mama wymieniła dopiero okno na nowe, plastikowe więc parapet od razu też. W końcu nie będę musiała utykać między oknami ręczników, żeby nie wiało 😂😂

Chyba za dużo przeglądam strony labów, bo co chwila pokazują mi się różne promki ostatnio :) za tydzień na synevo będzie minus 50% przy zamówieniu powyżej 300 zł. Zastanawiam się czy by nie zrobić kariotypow dla siebie i męża tam (493 zł za dwie osoby). Jak myślicie czy to dobry pomysł czy lepiej trzymać się testdna (934zl)?
Zależy jakie są opinie ;) Gdybym ufała temu Synevo to bralabym bo taniej. Ale znam tylko testdna bo już korzystałam z ich usług dwa razy i byłam zadowolona, więc zostałabym przy nim :)

Hej dziewczyny, nadrobię was niedługo. Ja też byłam dzisiaj w labie. Podpowiecie, czy ft3 i ft4 ok? Widzę, że są w normach, ale wolę dopytać 🙈

Załączniki

• IMG_9791.png
    IMG_9791.png
    94,1 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_9790.png
    IMG_9790.png
    101,9 KB · Wyświetleń: 93
  • IMG_9792.jpeg
    IMG_9792.jpeg
    100,8 KB · Wyświetleń: 91
reklama
Do góry