reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Hej dziewczyny, nadrobię was niedługo. Ja też byłam dzisiaj w labie. Podpowiecie, czy ft3 i ft4 ok? Widzę, że są w normach, ale wolę dopytać 🙈
Tsh ciut za niskie, ale nie ma tragedii. Bardzo bym się nie przejmowała tylko zbadała za jakiś czas kontrolnie.
FT3 i FT4 bardzo ładne.
Witamina D: 39. Lekko zwiększałabym co jakiś czas suplementację. Mówi się aby w staraniach dobić do minimum 50 :) np co dwa dni 4000 zamiast 2000

reklama
Ja już po wizycie. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo jednak idzie się tam w konkretnym celu i nie ma głupiej gadki w stylu "jest pani jeszcze młoda". U mnie większość uwagi zwróciła ku mojemu zdziwieniu moja pierwsza problemowa ciąża, więc muszę się zdiagnozować w kierunku zespołu antyfosfolipidowego. Do zrobienia czynnik V-leiden i gen protrombiny. Dodatkowo histeroskopia + cd (i mam jakiś zapisek przypominający NIL albo NLL?). Laparoskopia, jeśli póki co nie myślimy o in vitro. U męża do zrobienia fragmentacja, HBA i MIOXSYS.
Super, że jesteś zadowolona z wizyty i jest plan działania🤩

Zazdroszczę wam takich ładnych parapetów. U nas są obrzydliwe, całe ukruszone, jakieś takie jakby ktoś je sam robił, od dołu wyglądają jeszcze gorzej. Pomalowane lakierem białym, a wcześniej były zielone 😳Mój narzeczony jak się tutaj wprowadził to postanowił nie robić remontu, a potem miał być balkon i wszystko miało być wymienione, ale dalej balkonu nie ma i może dopiero za pół roku będzie. Ja na to nie mogę patrzeć, ten lakier schodzi, od dołu aż wstyd żeby ktoś to zobaczył. Ja nie wiem, kto to takie rzeczy wymyślił. A jak się w ten parapet ostatnio uderzyłam to miesiąc miałam guza.
A po co oglądać od dołu?

reklama
Do góry