Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łącze się w bólu z powodu zarwanej nocy, mam pod opieką dzieci siostry i niestety, nie było szans na spanie nocą one teraz odsypiają a ja siedzę w robocie także nadchodzący wieczór wcale nie zapowiada mi się jakoś optymistycznieMiałam dzisiaj ciężką noc, nasza suczka miała problemy żołądkowe, wiec zaliczyłyśmy dwa nocne spacery, a do tego moj mózg serwował masę pochrzanionych snów I teraz uwaga - m.in. Wy mi się śniłyście Było jakieś spotkanie - gry i zabawy integracyjne, ja akurat miałam odwiedziny rodziców, wiec na siłę mnie wyciągałyście, żebym do Was dołączyła, gdy akurat była moja kolej
Uff... Myślałam że u nas tylko tak jest. Właśnie trochę męczy mnie to i nie wiem jak to zmienić tym bardziej że mam problem z wycelowaniem kiedy owulacja narazie testy za dużo nie mówią a na monitoring nie mogę iść. Najwyżej w grudniu idzie na badanie nasienia przynajmiej będzie wiadomo więcej. Czy leczenie czy jest tragicznie a może dobrzeNiby są takie statystyki, że uprawianie seksu co 2gi dzień przez cały cykl ma większa skuteczność niż celowanie w dni płodne. Ja osobiście bym się wypaliła na pewno, nie mam takiego libido, mój starszy też zreszta nie. Wieczorem najczęściej mam ochotę leżeć i gapić się w ścianę, a później iść spać i to jeszcze przez kilka miesięcy żeby ocenić skuteczność
Moja ginekolog zaleca 8-17dc co 2 dzień, o ile ktoś nie ma bardzo niestandardowych cykliNiby są takie statystyki, że uprawianie seksu co 2gi dzień przez cały cykl ma większa skuteczność niż celowanie w dni płodne. Ja osobiście bym się wypaliła na pewno, nie mam takiego libido, mój starszy też zreszta nie. Wieczorem najczęściej mam ochotę leżeć i gapić się w ścianę, a później iść spać i to jeszcze przez kilka miesięcy żeby ocenić skuteczność
Najlepiej chyba po temperaturze sprawdzić jeśli monitoring w grę nie wchodzi.Uff... Myślałam że u nas tylko tak jest. Właśnie trochę męczy mnie to i nie wiem jak to zmienić tym bardziej że mam problem z wycelowaniem kiedy owulacja narazie testy za dużo nie mówią a na monitoring nie mogę iść. Najwyżej w grudniu idzie na badanie nasienia przynajmiej będzie wiadomo więcej. Czy leczenie czy jest tragicznie a może dobrze
On się zmienia w zależności od danych jakie wprowadzasz - temp, testy owu, szyjka macicy, śluz...Moja ginekolog zaleca 8-17dc co 2 dzień, o ile ktoś nie ma bardzo niestandardowych cykli
Ja lubię te od Agatki to są gumy materiałowe, ale rozciągają się podobnie do tych gumowych, a nie zwijają.Są tu jakieś fitstaraczki? Macie do polecenia jakieś fajne i dobre gumy oporowe, które nie będą się zwijać? Bo jak wczoraj swoimi gumami z dechnatlonu rzuciłam o podłogę to do dzisiaj nie mam cierpliwości ich podnosić
No i standardowo - nie za miliony