AnnMar88
Moderator
U mnie akurat trafilopewnie znajdzie się dużo osób, którym „się sprawdziło”
I afirmuje teraz listopadowe seksy w owu na chłopaka potwierdzę za 3 miesiące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie akurat trafilopewnie znajdzie się dużo osób, którym „się sprawdziło”
Musisz być dobrej myśli. Ja wiem, to się wydaje tylko pustym frazesem, a strach chwyta mocno za serce, ale nie masz innego wyjścia. Musisz wierzyć i przyciągać do siebie wszystko co dobre. Żadnych złych myśli. Teraz wszystko musi się skończyć słodkim bobasem na rękachNajbardziej się boję, że za te 2-4 dni okres przyjdzie. Ale cóż
I tak nic na to nie poradzę
Wg mnie jest ok Ja mam tak okolice 10 bezpośrednio przed owu I po. No to teraz nic tylko czekać na raporto kochana dziękuję że pytasz, siedziałam cicho bo mam dostać dokładny raport i wtedy chciałam uderzyć z pytaniami.
Ogólnie "nic nie widać niepokojącego" i że dokładny opis obrazu będzie u mojego lekarza w przeciagu 4dni. Jedyne czego się dowiedziałam to że endometrium jakieś 9mm. Czy to ok na jakieś 6dni po owulacji?
To u mnie powinna wyjść dziewczynka faktycznie sexu w owu nie było to kto wieU mnie akurat trafilo
I afirmuje teraz listopadowe seksy w owu na chłopaka potwierdzę za 3 miesiące
O nie, masz już koszmary z nami związaneMiałam dzisiaj ciężką noc, nasza suczka miała problemy żołądkowe, wiec zaliczyłyśmy dwa nocne spacery, a do tego moj mózg serwował masę pochrzanionych snów I teraz uwaga - m.in. Wy mi się śniłyście Było jakieś spotkanie - gry i zabawy integracyjne, ja akurat miałam odwiedziny rodziców, wiec na siłę mnie wyciągałyście, żebym do Was dołączyła, gdy akurat była moja kolej
Ewidentnie spędzam z Wami za dużo czasuO nie, masz już koszmary z nami związane
Niby są takie statystyki, że uprawianie seksu co 2gi dzień przez cały cykl ma większa skuteczność niż celowanie w dni płodne. Ja osobiście bym się wypaliła na pewno, nie mam takiego libido, mój starszy też zreszta nie. Wieczorem najczęściej mam ochotę leżeć i gapić się w ścianę, a później iść spać i to jeszcze przez kilka miesięcy żeby ocenić skutecznośćDziewczyny jaka jest szansa na poczęcie dziecka nie w owulację? Przyjmijmy że nasienie mieszczące się w normach. Macie jakieś tipy lub uwagi co wam lekarz mówił. Np uprawiać seks trzy razy w tygodniu. Tak ja słyszałam.
To uprawianie sexu 3 razy w tyg/co 2 dni ma właśnie na celu trafienie w owulację. Dziecko można począć w dni płodne od ok 5 dni przed owulacją do kilku/kilkunastu godz po owulacji.Dziewczyny jaka jest szansa na poczęcie dziecka nie w owulację? Przyjmijmy że nasienie mieszczące się w normach. Macie jakieś tipy lub uwagi co wam lekarz mówił. Np uprawiać seks trzy razy w tygodniu. Tak ja słyszałam.