Motylkowa!
Fanka BB :)
Ja bym poszła skontrolować. Niech obejrzy macice czy wszystko ok…Miałam wcześniej ustaloną wizytę na piątek, może się wybrać, niech gin sprawdzi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym poszła skontrolować. Niech obejrzy macice czy wszystko ok…Miałam wcześniej ustaloną wizytę na piątek, może się wybrać, niech gin sprawdzi?
Przykro mi Ja mam usunięty też laparoskopowo lewy jajowód. To było we wrześniu 2022. Jestem w trzeciej ciąży od tamtego czasu Teraz tylko mam problem ją utrzymać, ale to już nie wina braku jajowoduMoje testy LH pozytywne - aż bordowe
Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona
Na pewno nie zaszkodzi, a pomoże nerwy trochę uspokoić.Miałam wcześniej ustaloną wizytę na piątek, może się wybrać, niech gin sprawdzi?
Nie przedźwigałaś się albo narobiłaś się za dużo?Jezu dziewczyny ledwo wróciłam do domu brzuch mnie boli jakby mnie ktoś żywcem kroił. To chyba nie jest normalne?
Nie powinno Cię nic bolec jeśli ból jest tak mocny to powinnaś to skonsultować, a krwawisz jeszcze?Jezu dziewczyny ledwo wróciłam do domu brzuch mnie boli jakby mnie ktoś żywcem kroił. To chyba nie jest normalne?
Nie, tylko odebrałam dzieciaki z przedszkola i szkoły. Brzuch mnie zaczął boleć jak szłam z jednego miejsca w drugie. Od razu zimne poty oblały i znowu w krzyżu mnie boli eh jestem nie do życiaNie przedźwigałaś się albo narobiłaś się za dużo?
O jej współczuje i przykro mi, nie mam pojecia czy da się go ocalićMoje testy LH pozytywne - aż bordowe
Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona
Krwawię. I mam wrażenie że mam grypę bo znów mnie w krzyżu łamie.Nie powinno Cię nic bolec jeśli ból jest tak mocny to powinnaś to skonsultować, a krwawisz jeszcze?
Jeśli krwawisz i masz objawy grypowe to skonsultuj się proszę jak najszybciej z lekarzem. Trzeba sprawdzić, czy nic złego się tam w środku nie dzieje.Krwawię. I mam wrażenie że mam grypę bo znów mnie w krzyżu łamie.
Ok zadzwonię jutro do położonej że jednak przyjdę w piątek.Jeśli krwawisz i masz objawy grypowe to skonsultuj się proszę jak najszybciej z lekarzem. Trzeba sprawdzić, czy nic złego się tam w środku nie dzieje.