reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ja kiedyś tylko facelle. Nie pokazały mi fabryczek nigdy. Albo białe jak śnieg, albo ciąża. A w ostatnim cyklu prawie każdy miał kreskę testową... Przerzuciłam się na pinki.

Nasikane, kreskę już widać bez problemu. Nie mogę nadal uwierzyć.

I WSZEM I WOBEC OŚWIADCZAM I PRZYZNAJĘ RACJĘ, ŻE TESTY OWULACYJNE NIJAK SIĘ MAJĄ DO CIĄŻY. Moje cały czas negatywne ;)
Moje testy LH pozytywne - aż bordowe😂

Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona😭😭

Moje testy LH pozytywne - aż bordowe😂

Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona😭😭
Bardzo mi przykro 😢 nic innego nie można zrobić?

U mnie inna sytuacja bo nowy dom, dobrze ocieplony. Rano rozpalamy i grzeje max do 21st bo w nocy wolę jak Jet chłodniej, tak 19/19.5st. Tak wgl to chce nas przyzwyczaić by na co dzień było 19st ale mąż bardzo lubi ciepełko. Z resztą ludzie jak już przychodzą do nas i jest 21st to dla niech jest zimno 😲
My grzejemy do 20. Jak nie było dziecka w sypialni było 18. Teraz jest 19-20. Ja lubię mieć chłodniej w sypialni. Najlepiej mi się spało jak dom i dach nie był ocieplony i we włosach hulał wiatr.

reklama
Do góry