reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ja kiedyś tylko facelle. Nie pokazały mi fabryczek nigdy. Albo białe jak śnieg, albo ciąża. A w ostatnim cyklu prawie każdy miał kreskę testową... Przerzuciłam się na pinki.

Nasikane, kreskę już widać bez problemu. Nie mogę nadal uwierzyć.

I WSZEM I WOBEC OŚWIADCZAM I PRZYZNAJĘ RACJĘ, ŻE TESTY OWULACYJNE NIJAK SIĘ MAJĄ DO CIĄŻY. Moje cały czas negatywne ;)
Moje testy LH pozytywne - aż bordowe😂

Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona😭😭

Moje testy LH pozytywne - aż bordowe😂

Ja niestety po wyjściu ze szpitala ze spadkową beta, wróciłam do Niego ponownie, beta przez 5 dni się podwoiła. Pecherzyk w jajowodzie 13x10 mm.
Jutro laparoskopowe usunięcie jajowodu.
Czy próbowaliście ratować jajowod? Dziewczyny czy Wy po usunięciu jajowodu zaszlyscie w druga ciaze i macie dzieciaki? Jestem przerazona😭😭
Bardzo mi przykro 😢 nic innego nie można zrobić?

U mnie inna sytuacja bo nowy dom, dobrze ocieplony. Rano rozpalamy i grzeje max do 21st bo w nocy wolę jak Jet chłodniej, tak 19/19.5st. Tak wgl to chce nas przyzwyczaić by na co dzień było 19st ale mąż bardzo lubi ciepełko. Z resztą ludzie jak już przychodzą do nas i jest 21st to dla niech jest zimno 😲
My grzejemy do 20. Jak nie było dziecka w sypialni było 18. Teraz jest 19-20. Ja lubię mieć chłodniej w sypialni. Najlepiej mi się spało jak dom i dach nie był ocieplony i we włosach hulał wiatr.

reklama
Do góry