reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Jak znalazłaś w sobie siłę by się starać po stracie? Ja niby chce, ale mnie paraliżuje na samą myśl. Nie wiem jak na to spojrzeć
Czas ma ogromne znaczenie 🙂 jedna jest gotowa natychmiast, inna po pół roku 🤷
Myślę, że nie ma jednej recepty 😔 Jedno jest pewne, że ciąża po poronieniu już zawsze będzie obarczona stresem ale da się przetrwać 🙂 od momentu jak zaczynasz czuć ruchy łapiesz oddech i tylko dźgasz palcem jak się za długo nie rusza 😂

reklama
Kurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem 😅 raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
Ja bym chyba zrobiła betę i dopiero odstawiła, bo tam coś chyba jest. Może testowa, może coś ale beta prawdę Ci powie

U mnie większość nocy masakra. Raz na jakiś czas padam i śpię jak człowiek. Bezsenność jest do dupy.
Bezsenność jest okropna! Kiedyś przez pół roku męczyłam się z nią, spalam po 2-3h dziennie. Próbowałam różnych ziółek, dbałam o higienę snu, próbowałam cwiczyc/biegać i nic. Aż poszłam jogę i powiem, że tak mnie wyciszyła, że zaczęłam znowu normalnie sypiać. Od tamtej pory regularnie ćwiczę :)

Podejrzewam, że na zdjęciu nie widać ale musicie mi uwierzyć na słowo że na wszystkich są bladzioszki 😍

Załączniki

• IMG20231115042354.jpg
    IMG20231115042354.jpg
    2,3 MB · Wyświetleń: 197
Kurcze zainspirowana Waszymi wieczornymi testami stwierdziłam, że może i ja zrobię jeszcze i kurde...sama nie wiem 😅 raz jak patrzymy z mężem to wydaje się nam, że coś widzimy a potem znowu patrzymy i już nie. Nawet na zdjęciu ciężko mi było to uchwycić. Nawet jeśli to czy w 26 dc (28 dniowe cykle) to kreska jeśli już to nie powinna być już wyraźna? Dziś odstawiłam dupka
Widzę 😍

reklama
Kurcze coś jakby delikatnie przebijało... Ja przeglądałam swoje stare testy i też w 26dc zawsze miałam bladzioszki ;) Teraz wydarzył się jakiś ewenement, że już w 21 wyszło.

Do góry