reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Kosinka ale lipa ☹️ No niektóre testy mają aż za bardzo widoczną kreskę fabryczną😒 Ja się spotkałam z takimi, że miała dobrze widoczne kreski fabryczne jeszcze przed użyciem testu 🙄

Kitsune śliczne bladzioszki 😁 i co Ty gadasz-są ciemniejsze od wczorajszych 😊
Ja miałam tak w donoszonej ciąży, że test zrobiłam 9dpo o 13 stej i była fajna kreska, bladzioch ale dobrze widoczny a rano następnego dnia jaśniejsza była ta kreska i w kolejnych dniach wcale nie widziałam jakiegoś spektakularnego efektu w ciemniejących kreskach 🤷🏼‍♀️ Dopiero od14dpo zaczynały fajnie ciemnieć.
Dzieci mnie obudziły o 5.45🥴 jak tu żyć 🤪

reklama
Kosinka ale lipa ☹️ No niektóre testy mają aż za bardzo widoczną kreskę fabryczną😒 Ja się spotkałam z takimi, że miała dobrze widoczne kreski fabryczne jeszcze przed użyciem testu 🙄

Kitsune śliczne bladzioszki 😁 i co Ty gadasz-są ciemniejsze od wczorajszych 😊
Ja miałam tak w donoszonej ciąży, że test zrobiłam 9dpo o 13 stej i była fajna kreska, bladzioch ale dobrze widoczny a rano następnego dnia jaśniejsza była ta kreska i w kolejnych dniach wcale nie widziałam jakiegoś spektakularnego efektu w ciemniejących kreskach 🤷🏼‍♀️ Dopiero od14dpo zaczynały fajnie ciemnieć.
Dzieci mnie obudziły o 5.45🥴 jak tu żyć 🤪
Też bym chciała być budzona tak późno.😅

Podejrzewam, że na zdjęciu nie widać ale musicie mi uwierzyć na słowo że na wszystkich są bladzioszki 😍
Widzę najbardziej na środkowym. Gratulacje bardzo się cieszę jakbym to ja była 🤣💓🥰 emocje jak nie wiem a to dopiero połowa miesiąca ☀️ u mnie chyba jednak przyjdzie owulacja czuję taki delikatny ucisk w miejscu jajników i jakoś więcej śluzu więc trzymajcie kciuki żeby się udało 🐱🐱

reklama
Do góry