Kosinka94
Moderator
Wgl to jeszcze przed tym jak włączysz termometr daj mu się zdarzyćDobra postaram się ale muszę pić dużo wody a przez to dużo sikam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wgl to jeszcze przed tym jak włączysz termometr daj mu się zdarzyćDobra postaram się ale muszę pić dużo wody a przez to dużo sikam
No powiem Ci ze taka sama była moja reakcja jak zobaczyłam ten wynikNie wiem jak nadrobię te 20stron ale muszę najpierw napisać moją reakcję na Twoją wiadomość "ja pierdole"
Doczytam Was jak położę dzieci spać a tymczasem lecę na górę, bo się chcą pozabijać z ojcem
Ja miałam ciążę bezembrionową i płeć została ustalona bez problemu Jak też liczne wady genetyczneCzy ja dobrze kojarzę, że też miałaś jak ja puste jajo? Z tego co się sama orientowałam przed przyjęciem do szpitala to w tym przypadku nie da się ustalić płci, bo nie mają skąd pobrać materiału do badań. Jeśli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu
Tez myślałam ze tak jest, ciekawe ze z ciąży bezzarodkowej da się to tez określić.Czy ja dobrze kojarzę, że też miałaś jak ja puste jajo? Z tego co się sama orientowałam przed przyjęciem do szpitala to w tym przypadku nie da się ustalić płci, bo nie mają skąd pobrać materiału do badań. Jeśli się mylę to wyprowadźcie mnie z błędu
Pięknie widać widać
Zacznę zwracać na to uwagę przed spaniem będę wymuszać żeby się załatwić zobaczymy jak mi pójdzie będę w pochwie mierzyć od jutraJa często sikam przez leki nic z tym nie zrobię
Pfff.. dobrze, że dziś się okazało, a nie np. jutro.Wymaz pobrany, są korki więc w domu będę dopiero około 19.
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie jak należy, w ogóle to okazało się że 1 próbki brakowało, pobrali dodatkowo.
Różnie czasami okolice 36.25 a czasami 36.10 a dziś pierwszy raz w tym cyklu zmierzyłam rano i ku mojemu zaskoczeniu odnotowałam 36.24 a ja nie mam nawet testów owulacyjnychJaka temperaturę masz przy owulacji? Mogę też źle ja mierzyć
Jajo płodowe jest zbudowane z tych samych komórek co embrion. Tylko się różnicują jedne na zarodek a inne na wody płodowe.Tez myślałam ze tak jest, ciekawe ze z ciąży bezzarodkowej da się to tez określić.