Żołna
Fanka BB :)
Też miałam, ale to serio nie takie straszneOkey spróbuję trochę mam objekcie ale czego się nie robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam, ale to serio nie takie straszneOkey spróbuję trochę mam objekcie ale czego się nie robi
Jak muszę wstać do toalety to wtedy mam odrazu mierzyć? Nawet jeśli to w środku nocyWięc niestety masz przez to namieszane w wynikach
Zobaczę co rano pokaże. Może rzeczywiście będą inne wynikiTeż miałam, ale to serio nie takie straszne
Nie, chodzi o to byś spala raczej ciągiem, każde wstanie do toalety może zaburzyć wynik.Jak muszę wstać do toalety to wtedy mam odrazu mierzyć? Nawet jeśli to w środku nocy
Ja często sikam przez leki nic z tym nie zrobięNie, chodzi o to byś spala raczej ciągiem, każde wstanie do toalety może zaburzyć wynik.
Dobra postaram się ale muszę pić dużo wody a przez to dużo sikamTylko staraj się nie wstawać w nocy. Wiem, że to nie łatwe. Ja musiałam zmienić swoje nawyki, ale czego się nie robiło
Ja trzymałam ile się dało, a jak już nie mogłam to mierzylam i dopiero wstawałam, ale zapisywałam godz pomiaruJak muszę wstać do toalety to wtedy mam odrazu mierzyć? Nawet jeśli to w środku nocy
Będzie Ci ciężko uzyskać sensowny wykresJa często sikam przez leki nic z tym nie zrobię