babielato_
Fanka BB :)
Jaka temperaturę masz przy owulacji? Mogę też źle ja mierzyćRaczej nie, myślę, że jesteś przed. Będziesz mieć pewność jak tempka wzrośnie dwu lub 3 krotnie z tej niskiej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka temperaturę masz przy owulacji? Mogę też źle ja mierzyćRaczej nie, myślę, że jesteś przed. Będziesz mieć pewność jak tempka wzrośnie dwu lub 3 krotnie z tej niskiej.
Dla mnie już rano na tym pinku było widać. Super!
tak się czasami zdarza, nie przejmuj się. Owulacja może jeszcze nadejść, warto sikac dalej na owulaki. No i jeżeli nie zaciagnęłas chłopa do łóżka wczoraj, to ja bym to zrobiła dzisiaj na wszelki wypadek na Twoim miejscuDziewczyny ja nie wiem chyba była owulacja. C**** wie zła jestem i temperatura i testy spadły.. dziś specjalnie prawie nic nie piłam i co jajco
Tak dziś już czeka aż wrócę. Mówi że nie ma spania @Kitsune teraz i ją zobaczyłam cieńtak się czasami zdarza, nie przejmuj się. Owulacja może jeszcze nadejść, warto sikac dalej na owulaki. No i jeżeli nie zaciagnęłas chłopa do łóżka wczoraj, to ja bym to zrobiła dzisiaj na wszelki wypadek na Twoim miejscu
Nie wiem jak nadrobię te 20stron ale muszę najpierw napisać moją reakcję na Twoją wiadomość "ja pierdole"Dziewczyny, moja beta 6549,33 mlU/ml
Mierzyłam zaraz po przebudzeniu, zanim z łóżka wstałam. Przestałam mierzyć jakoś tydzień po pozytywnym teście. Jeszcze do pomiarów nie wróciłam.Ja nie wiem czy dobrze mierze temperaturę albo u mnie to się nie sprawdza ale zmian prawie nie ma. Mierzysz rano?
Dobrze że o tym wspomniałaś, bo natknęła się internecie na kobiet które po czasie patrzą na test i się nakręcają że to ciąża.ja generalnie jestem zadowolona. Raz tylko miałam mylne wrażenie, że coś przebija. Tylko je trzeba naprawdę wywalać po upływie określonego w ulotce czasu, bo po czasie mogą się pojawiać fałszywe cienie, i to takie jebitne. Żadnego oglądania facelle po czasie
Rozumiem. Mi te mierzenie nie wychodzi z ranaMierzyłam zaraz po przebudzeniu, zanim z łóżka wstałam. Przestałam mierzyć jakoś tydzień po pozytywnym teście. Jeszcze do pomiarów nie wróciłam.
ale to jak mierzysz jak nie rano?Rozumiem. Mi te mierzenie nie wychodzi z rana
Dlaczego? Ja brałam termometr pod poduszkę, nastawiałam budzik. Jak zadzwonił mierzyłam i dopiero wstawałam. Mierzenie przestało mi wychodzić jakoś tuz przed pozytywnym testem bo budziłam się z okropnie pełnym pęcherzemRozumiem. Mi te mierzenie nie wychodzi z rana