reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Oooo to ciekawe. Mi w szpitalu kazali to robić na własną rękę. Ile bólu kosztuje wiezienie przez połowę miasta w plastikowym pojemniczku szczątków własnego dziecka wie tylko ta, która musiała to robić...
To prawda :( Ja jeszcze musiałam mieć zaświadczenie od lekarza, że to jest materiał z mojego poronienia (poronienie w domu) + dostarczyć próbkę własnej krwi, żeby mogli sprawdzić kontaminację. Najgorsze doświadczenie.

reklama
A ma takie pytania. Dużo z Was robi test facelle, jesteście z nich zadowolone? Czy oszukują?
Ja kiedyś tylko facelle. Nie pokazały mi fabryczek nigdy. Albo białe jak śnieg, albo ciąża. A w ostatnim cyklu prawie każdy miał kreskę testową... Przerzuciłam się na pinki.

Nasikane, kreskę już widać bez problemu. Nie mogę nadal uwierzyć.

I WSZEM I WOBEC OŚWIADCZAM I PRZYZNAJĘ RACJĘ, ŻE TESTY OWULACYJNE NIJAK SIĘ MAJĄ DO CIĄŻY. Moje cały czas negatywne ;)

Ja kiedyś tylko facelle. Nie pokazały mi fabryczek nigdy. Albo białe jak śnieg, albo ciąża. A w ostatnim cyklu prawie każdy miał kreskę testową... Przerzuciłam się na pinki.

Nasikane, kreskę już widać bez problemu. Nie mogę nadal uwierzyć.
A zdjęcia gdzie - dawaj napatrzyć się gałom 😁😁😁 człowiekowi 7 dni przed owulacją🫠😉🙃

A zdjęcia gdzie - dawaj napatrzyć się gałom 😁😁😁 człowiekowi 7 dni przed owulacją🫠😉🙃

Tak bez zdjęcia?!?
IMG20231114174616.jpg

A ma takie pytania. Dużo z Was robi test facelle, jesteście z nich zadowolone? Czy oszukują?
ja generalnie jestem zadowolona. Raz tylko miałam mylne wrażenie, że coś przebija. Tylko je trzeba naprawdę wywalać po upływie określonego w ulotce czasu, bo po czasie mogą się pojawiać fałszywe cienie, i to takie jebitne. Żadnego oglądania facelle po czasie

reklama
Do góry