reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
A jak Ty się czujesz? Przepraszam jeśli dopiero o tym pisałaś, ale ledwo nadążam czytać 🙈
Ciężko stwierdzić 🙂 początkowo byłam załamana i wypłakałam swoje. Teraz już kończy się okres i myślę o staraniach 🙂 Z tego wszystkiego nawet nie było ochoty na seks, to jest co nadrabiać 😂.
Dla mnie ten biochem to trochę sygnał, że organizm zaczyna być gotowy i mam cichutką nadzieję, że następna ciąża będzie szybciutko i zdrowa 🙂 jedno tęczowe dziecko już mam, pora na drugie 🙂.
Gdzieś z tyłu głowy oczywiście mam, że miałam ponownie w urodziny taty rzucić "będzie drugi maluszek" ale nie wszystko musi być tak jak zaplanowaliśmy 🙂 Grunt, że mam wspierającego i kochającego męża, resztę się ogarnie

Magnez to podstawa podstaw! Magnez obowiązkowo. Wrzucam moją rozpiskę. Od pierwszej saszetki fertistim do drugiej mija 12 godzin. Magnez pół godziny przed snem, 200mg/dzień, chyba, ze miałam jakiś stresujący dzień, to wtedy 300-400mg. Na razie chce wykończyć mój, a potem kupię ten cudowny z yango, tam chyba są 3 tabletki/dzień 😎
W drugiej fazie cyklu codziennie surowa marchewka, żeby produkować progesteron (mam nadmiar estrogenów).
No i jeszcze włączę migdały i orzechy włoskie tak jak mi poleciły wcześniej dziewczyny 💓
A ta marchewka może być z jabłkiem ? 😂🙈 Może też spróbuję 🙈 i gdzie tu jeszcze buraki wrzucić 🤯

reklama
Do góry