koko.sanka
Fanka BB :)
Ah, czyli jednak drożej, ale w zestawie - no tak, logiczne XDZobacz załącznik 1583529
W internetach tak piszą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ah, czyli jednak drożej, ale w zestawie - no tak, logiczne XDZobacz załącznik 1583529
W internetach tak piszą.
powodzenia220 do nadrobienia uściślając
Ciężko stwierdzić początkowo byłam załamana i wypłakałam swoje. Teraz już kończy się okres i myślę o staraniach Z tego wszystkiego nawet nie było ochoty na seks, to jest co nadrabiać .A jak Ty się czujesz? Przepraszam jeśli dopiero o tym pisałaś, ale ledwo nadążam czytać
Jak dobrze, że mówicie ! Miałam w sobotę kupować rybę do sushi to bym się zdziwiłaMyslalam, że tylko ja jestem tak nieogarnięta, bo dopiero dzisiaj się zorientowalam, że w sobotę pocałuje klamkę Lidla
A ta marchewka może być z jabłkiem ? Może też spróbuję i gdzie tu jeszcze buraki wrzucićMagnez to podstawa podstaw! Magnez obowiązkowo. Wrzucam moją rozpiskę. Od pierwszej saszetki fertistim do drugiej mija 12 godzin. Magnez pół godziny przed snem, 200mg/dzień, chyba, ze miałam jakiś stresujący dzień, to wtedy 300-400mg. Na razie chce wykończyć mój, a potem kupię ten cudowny z yango, tam chyba są 3 tabletki/dzień
W drugiej fazie cyklu codziennie surowa marchewka, żeby produkować progesteron (mam nadmiar estrogenów).
No i jeszcze włączę migdały i orzechy włoskie tak jak mi poleciły wcześniej dziewczyny
z doświadczenia mogę powiedzieć, że smak buraka najlepiej zabijają borówkiA ta marchewka może być z jabłkiem ? Może też spróbuję i gdzie tu jeszcze buraki wrzucić
Myślę, że może być najważniejsze, żeby była surowaA ta marchewka może być z jabłkiem ? Może też spróbuję i gdzie tu jeszcze buraki wrzucić
"Kochanie co to za obiad?" "No dzisiaj marcheweczka z jabłkiem, a jutro buraczki z borówkami"z doświadczenia mogę powiedzieć, że smak buraka najlepiej zabijają borówki