królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ja oglądam STWÓROglądam po raz drugi Chirurgów. Jestem na ósmym sezonie. Nie wiem co gorsze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja oglądam STWÓROglądam po raz drugi Chirurgów. Jestem na ósmym sezonie. Nie wiem co gorsze
Fantastyczny plan! Z moim byłoby ciężko w kwestii czytania - ostatnią książkę czytał przez dwa lata (wracając co jakiś czas do tych samych fragmentów) ;D Teraz czyta i równocześnie słucha audiobooka. Ale co do muzyki, to większość naszych dni wyglada tak, że w tle naszego życia gra radio (Radio 357).a wiecie, jutro jesteśmy umówieni z mężem: wyłączymy seriale, netflixy, tylko muzyka w tle i czytamy książki
Ufff... Miałam nadzieję, że będzieSpecjalnie dla kilku z Was:
Zobacz załącznik 1581784
U mnie głównym powodem zakupu suszarki była psia sierśćOj tak. Mamy rok! Nie wiem czemu tyle czekaliśmy z zakupem. Cudo nad cudami, prasowac nie trzeba, sierści psów nie ma na ciuchach
Mój kalendarzykA jak się nazywa ten "z kwiatkiem"?
mój stary uwielbia opowiada mi zawsze co będzie w danym odcinku jak się zaczynaO, to ma podobnie jak mój tata -
moze oglądać sens serial na okrągło ja obejrzałam może z 5 odcinków Ranczo, przy okazji odwiedzin u rodziców
Znienawidzilam ukryta prawde w gimnazjum,zawsze to leciało gdy wracałam ze szkołynie no, chirurgów to idzie szanować. Ukryta prawda to żenada. Nie umiem się wytłumaczyć z tego
Mój za cała kolekcje sezonów i odcinków to pewnie by mnie sprzedałMój ranczo oglądal już z 10 razy... Ja tego z własnej woli nigdy nie oglądałam, tylko czasem słuchałam jak on oglądał. Bo ciągle coś nowego zauważa... Dostał zakaz oglądania puki nie skończy prac w domu.
Ja jestem wierna fanka do końca życia.Harrego H. też lubię Harrego P. lubiłam kilkanaście lat temu.
Ja Harrego P. czytałam kilka razy. Jakoś rok lub dwa temu chciałam wrócić, i to już nie było to. Przewertowałam książki zatrzymując się na dłużej na kilku fragmentach. Filmów nie oglądałam, irytowało mnie, że tak wiele rzeczy jest pominiętych lub zamienionych.Ja jestem wierna fanka do końca życia.