reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
nie no, chirurgów to idzie szanować. Ukryta prawda to żenada. Nie umiem się wytłumaczyć z tego :D
to wkręca! Jak byliśmy w Polsce, mężowi pokazałam. Przez pierwsze 40 minut nie mógł uwierzyć co ogląda a ostatnio mi się przyznal że czasami się zastanawia jak się skończyło (nie obejrzeliśmy do końca bo musieliśmy jechać na lotnisko. 5 miesięcy temu 😂)

Powieści historyczne, kryminały i książki pisane przez psychiatrów, ale ostatnio poszłam w odmóżdżenie i sięgnęłam po romansidła żeby oderwać się od "myślenia".
Jak potrzebowałam odmóżdżenia to sobie czytałam serię o stephanie plum. Pamiętam, że mnie bawiła. Może do niej wrócę. Męczę teraz jakiś kryminał, nie wiem czy on taki kiepski czy to ja mam kiepski czas na niego.

Oglądam po raz drugi Chirurgów. Jestem na ósmym sezonie. Nie wiem co gorsze 🤣🤣🤣
chirurdzy gorzej, kaman 😂 nawet "and just like that"obejrzałam a nowych sezonów chirurgów nie mogłam 😅

Mega super super polecam "the bold type" (dziewczyny nad wyraz chyba po polsku). Ostatnio oglądałam jeszcze raz wszystkie odcinki 🥰 #homeoffice

My razem oglądamy Virgin Rover wciąga jak nie wiem! Ja mam sporą kolekcję kryminałów. Preferuje norweska serie o detektywie Harrym Hole autorstwa Jo Nesbo ✨ oraz serię książek Dolores Redondo pt: Dolina Baztan cztery części, z czego trzy zekranizowane swoją drogą bardzo dobre i ciekawe oczywiście mój kochany Harry Potter wszystkie części po ślubie zakupiłam najnowsza czarna serie a jeśli romanse to oczywiście mistrz w tym fachu przy każdej książce Nicolasa Sparksa ryczysz jak głupia ☀️✨😁
Harrego H. też lubię 😁 Harrego P. lubiłam kilkanaście lat temu.

reklama
Do góry