reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Dziękuję dziewczyny. Czuję się jakbyście w mojej głowie siedziały. Przykro mi z tego powodu, bo to oznacza że to przechodziłyście 😔 nikt nie powinien być w takiej sytuacji 😔 nikt nie powinien zadręczać się myślami, zastanawiać, a ci jeśli...
Tak, szukam odpowiedzi. Wiem że musiało być coś nie tak z dzieckiem. Inaczej teraz serduszko by biło. Tak nas natura skonstruowała i podświadomie to wiem 🤷 wiem, że nie mogłam zrobić nic więcej. Bo naprawdę chyba wszystko zrobiłam. Widać tak musiało być, a ja muszę teraz przeżyć tą stratę 😔 może jeszcze kiedyś będę znowu mamą 🙂 i mam nadzieję że każda z Was też ❤️
Pewnie, że będziemy 😁💪 w ogóle nie przyjmuje innej opcji 😁

reklama
Narobiłaś smaka na mięsko ze słoika 😋
Siedzimy na kanapie i Starszy znów odpalił ranczo. Chłop ma jakiegoś fioła na jego punkcie, ogląda już chyba 4 raz 🤦🏻‍♀️ ja zazwyczaj czytam książkę jak on to ogląda, ale aktualnie cierpię na brak nowości.
O, to ma podobnie jak mój tata -
moze oglądać sens serial na okrągło 😅 ja obejrzałam może z 5 odcinków Ranczo, przy okazji odwiedzin u rodziców 😉

Specjalnie dla kilku z Was:
1699047542298.png

Nie. Nie mogę tego zrobić. Chłopak się powiesił. Na prawdę to byłoby strasznie wredne gdybym nie poszła. Jego ostatnia droga na cmentarz 😔 zamierzamy się szybko urwać. Na konstelacje nie idziemy, ale na pogrzebie być powinnam.
Fakt, że się powiesił, nie oznacza, że Ty masz się rozchorować przez udział w pogrzebie. Życia mu Twoje zle samopoczucie nie zwróci. Twoje zdrowie jest najważniejsze.

reklama
Do góry