Dita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku [emoji1]
U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze[emoji6] A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe [emoji1]
Myślę jak będzie wyglądał za kolejne siedem.. teraz już duży.. ale moze rzeczywiście tylko piłka będzie obszerniejsza i tyle[emoji4] się dowiem [emoji28]
A ty widziałam już też masz spory brzuszek [emoji8] No ale przecież... co w tym dziwnego, że rosną nam brzuszki jak w ciąży jesteśmy?[emoji23] lepiej tak niż gdyby rosły, a ciąży by nie było [emoji28][emoji23][emoji16]
Ale macie mega piękne brzusie!!!
A ja myślałam że tylko u mnie tak marnie z ciuchami hehe też wlazlam w 2-3 sukienki na zmianę. Mam też długa spódnice, dżinsy ciążowe i dwie pary leginsow a dzisiaj odkryłam że wchodzę jeszcze w jedne dresiki haha ale jednak sukienki najwygodniejsze i tak je piore co chwila haha
Ja nie wiem... chyba dupka mi nie urosła, bo bez problemu na tyłek wszystko wlezie- ale już pisałam - ja miałam szerokie biodra przed ciążą, to i teraz się nie zmieniły za bardzo, a brzuch choć spory to wystaje nad pasem [emoji5]dlatego te moje spodnie letnie bez problemu ubieram.. czy spodenki na gumce- ewentualnie pas daję niżej. Ale też zdecydowanie wolę sukienki [emoji6] i teraz jest pogoda na nie to można szaleć [emoji6][emoji106]