reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Dita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku [emoji1]

U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze[emoji6] A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe [emoji1]

Myślę jak będzie wyglądał za kolejne siedem.. teraz już duży.. ale moze rzeczywiście tylko piłka będzie obszerniejsza i tyle[emoji4] się dowiem [emoji28]
A ty widziałam już też masz spory brzuszek [emoji8] No ale przecież... co w tym dziwnego, że rosną nam brzuszki jak w ciąży jesteśmy?[emoji23] lepiej tak niż gdyby rosły, a ciąży by nie było [emoji28][emoji23][emoji16]

Ale macie mega piękne brzusie!!!

A ja myślałam że tylko u mnie tak marnie z ciuchami hehe też wlazlam w 2-3 sukienki na zmianę. Mam też długa spódnice, dżinsy ciążowe i dwie pary leginsow a dzisiaj odkryłam że wchodzę jeszcze w jedne dresiki haha ale jednak sukienki najwygodniejsze i tak je piore co chwila haha

Ja nie wiem... chyba dupka mi nie urosła, bo bez problemu na tyłek wszystko wlezie- ale już pisałam - ja miałam szerokie biodra przed ciążą, to i teraz się nie zmieniły za bardzo, a brzuch choć spory to wystaje nad pasem [emoji5]dlatego te moje spodnie letnie bez problemu ubieram.. czy spodenki na gumce- ewentualnie pas daję niżej. Ale też zdecydowanie wolę sukienki [emoji6] i teraz jest pogoda na nie to można szaleć [emoji6][emoji106]

reklama
A to my. 25 tydzień [emoji4]
received_2121949617877172~2.jpeg

Załączniki

• received_2121949617877172~2.jpeg
    received_2121949617877172~2.jpeg
    47,7 KB · Wyświetleń: 619
Jak ja Wam zazdroszczę tych zdjęć z partnerami [emoji4] mój od tygodnia może ze dwa razy dotknął brzucha, a co dopiero mówić o zdjęciu [emoji17]

26+0 i dodatkowe 8 kg na wadze, jak widac musze jechac na porodowke [emoji23] Zobacz załącznik 880508

Co ty gadasz :) Z porodówką się wstrzymaj te 3m-ce :)
Brzuszek rośnie, no i dobrze! Synek ma miejsce na fikołki haha :tak:;)

23+6 [emoji16]
Taka się duża czuje [emoji23]
A dzieciątko kopie całymi dniami, czasami aż zaboli :pZobacz załącznik 880544Zobacz załącznik 880545

Pięknie urósł już :) W opiekuńczych ramionach partnera najlepiej, prawda? :) :tak::p

reklama
Do góry