reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
W czwartek zaczęłam 25tudzień, a zapomniałam fotkę strzelić [emoji58] więc dzisiaj brzuch z 18 tygodnia (fotka z forum) i 25tygodnia z dzisiaj - w tej samej sukience troszkę ponad 7tygodni pózniej... chyba za kolejne 7 się juź w niej nie zmieszczę [emoji6]
A tak w ogóle to w obcisłych sukienkach najbardziej widać nasze brzuszki [emoji86]
Zobacz załącznik 879967
Oj spora różnica. Brzusio rośnie

Mi już wydaje się wielki [emoji85] choć o dziwo w życiu prywatnym słyszę same komplementy [emoji16]w pracy, w sklepach Haha, w rodzinie, wśród znajomych [emoji28] tylko moje dziecko mówi do mnie - Mamuń, ale ty już jesteś gruba [emoji23][emoji23][emoji23]a ja odpowiadam niezmiennie - Czekaj, czekaj aż będziesz mi pomagał buty ubierać [emoji23][emoji51]wtedy zawsze się śmieje i mówi, że nie mowy[emoji14]żarty żartami- w 1.ciąży ubierałam je sama bez problemu do końca, ale kto wie, kto wie...[emoji85]

Ja dzis od ojca uslyszalam, ze wygladam jak bym za chwile miala urodzic -.-

Trochę to przykre [emoji53] naprawdę nie rozumiem na jakiej podstawie ktoś ocenia wielkość brzucha... to raz. A dwa, nie mamy żadnego wpływu na wielkość czy kształt naszego brzucha ani naszej figury w ciąży, to dwa. I trzy - wszystkie kobiety w ciąży wyglądają pięknie [emoji1]oprócz tych z fajkami i alko w ręku[emoji35]
Masz śliczny, ciążowy brzuszek, w którym rośnie i rozwija się twoje dzieciątko [emoji8]on może pochwalić się tym samym? A może jest królem fitness w okolicy i ma sześciopak na brzuchu?

W czwartek zaczęłam 25tudzień, a zapomniałam fotkę strzelić [emoji58] więc dzisiaj brzuch z 18 tygodnia (fotka z forum) i 25tygodnia z dzisiaj - w tej samej sukience troszkę ponad 7tygodni pózniej... chyba za kolejne 7 się juź w niej nie zmieszczę [emoji6]
A tak w ogóle to w obcisłych sukienkach najbardziej widać nasze brzuszki [emoji86]
Zobacz załącznik 879967

Wow! Cudownie wyglądasz!!! W ogóle wszystkie pięknie wyglądacie!!!!

Dita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku :D

U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze;) A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe :D

reklama
Ale macie mega piękne brzusie!!!

Dita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku :D

U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze;) A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe :D
A ja myślałam że tylko u mnie tak marnie z ciuchami hehe też wlazlam w 2-3 sukienki na zmianę. Mam też długa spódnice, dżinsy ciążowe i dwie pary leginsow a dzisiaj odkryłam że wchodzę jeszcze w jedne dresiki haha ale jednak sukienki najwygodniejsze i tak je piore co chwila haha

Do góry