reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

reklama
W czwartek zaczęłam 25tudzień, a zapomniałam fotkę strzelić [emoji58] więc dzisiaj brzuch z 18 tygodnia (fotka z forum) i 25tygodnia z dzisiaj - w tej samej sukience troszkę ponad 7tygodni pózniej... chyba za kolejne 7 się juź w niej nie zmieszczę [emoji6]
A tak w ogóle to w obcisłych sukienkach najbardziej widać nasze brzuszki [emoji86]
Zobacz załącznik 879967
Oj spora różnica. Brzusio rośnie

Mi już wydaje się wielki [emoji85] choć o dziwo w życiu prywatnym słyszę same komplementy [emoji16]w pracy, w sklepach Haha, w rodzinie, wśród znajomych [emoji28] tylko moje dziecko mówi do mnie - Mamuń, ale ty już jesteś gruba [emoji23][emoji23][emoji23]a ja odpowiadam niezmiennie - Czekaj, czekaj aż będziesz mi pomagał buty ubierać [emoji23][emoji51]wtedy zawsze się śmieje i mówi, że nie mowy[emoji14]żarty żartami- w 1.ciąży ubierałam je sama bez problemu do końca, ale kto wie, kto wie...[emoji85]

Ja dzis od ojca uslyszalam, ze wygladam jak bym za chwile miala urodzic -.-

Trochę to przykre [emoji53] naprawdę nie rozumiem na jakiej podstawie ktoś ocenia wielkość brzucha... to raz. A dwa, nie mamy żadnego wpływu na wielkość czy kształt naszego brzucha ani naszej figury w ciąży, to dwa. I trzy - wszystkie kobiety w ciąży wyglądają pięknie [emoji1]oprócz tych z fajkami i alko w ręku[emoji35]
Masz śliczny, ciążowy brzuszek, w którym rośnie i rozwija się twoje dzieciątko [emoji8]on może pochwalić się tym samym? A może jest królem fitness w okolicy i ma sześciopak na brzuchu?

W czwartek zaczęłam 25tudzień, a zapomniałam fotkę strzelić [emoji58] więc dzisiaj brzuch z 18 tygodnia (fotka z forum) i 25tygodnia z dzisiaj - w tej samej sukience troszkę ponad 7tygodni pózniej... chyba za kolejne 7 się juź w niej nie zmieszczę [emoji6]
A tak w ogóle to w obcisłych sukienkach najbardziej widać nasze brzuszki [emoji86]
Zobacz załącznik 879967

Wow! Cudownie wyglądasz!!! W ogóle wszystkie pięknie wyglądacie!!!!

Dita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku :D

U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze;) A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe :D

reklama
Ale macie mega piękne brzusie!!!

Dita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku :D

U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze;) A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe :D
A ja myślałam że tylko u mnie tak marnie z ciuchami hehe też wlazlam w 2-3 sukienki na zmianę. Mam też długa spódnice, dżinsy ciążowe i dwie pary leginsow a dzisiaj odkryłam że wchodzę jeszcze w jedne dresiki haha ale jednak sukienki najwygodniejsze i tak je piore co chwila haha

Do góry