Igorowelove
Moderatorka
Wow Edyta, jednak faktycznie masz brzuszek [emoji14]
A jaka figurka [emoji7]
A jaka figurka [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj spora różnica. Brzusio rośnieW czwartek zaczęłam 25tudzień, a zapomniałam fotkę strzelić [emoji58] więc dzisiaj brzuch z 18 tygodnia (fotka z forum) i 25tygodnia z dzisiaj - w tej samej sukience troszkę ponad 7tygodni pózniej... chyba za kolejne 7 się juź w niej nie zmieszczę [emoji6]
A tak w ogóle to w obcisłych sukienkach najbardziej widać nasze brzuszki [emoji86]
Zobacz załącznik 879967
Nie miły ten ojciec [emoji58] Gdyby mój mi tak powiedział to bym mu odpowiedziała, że mój brzuszek to chociaż ciążowy a nie piwny [emoji23]Ja dzis od ojca uslyszalam, ze wygladam jak bym za chwile miala urodzic -.-
Ja dzis od ojca uslyszalam, ze wygladam jak bym za chwile miala urodzic -.-
W czwartek zaczęłam 25tudzień, a zapomniałam fotkę strzelić [emoji58] więc dzisiaj brzuch z 18 tygodnia (fotka z forum) i 25tygodnia z dzisiaj - w tej samej sukience troszkę ponad 7tygodni pózniej... chyba za kolejne 7 się juź w niej nie zmieszczę [emoji6]
A tak w ogóle to w obcisłych sukienkach najbardziej widać nasze brzuszki [emoji86]
Zobacz załącznik 879967
Ja dzis od ojca uslyszalam, ze wygladam jak bym za chwile miala urodzic -.-
A ja myślałam że tylko u mnie tak marnie z ciuchami hehe też wlazlam w 2-3 sukienki na zmianę. Mam też długa spódnice, dżinsy ciążowe i dwie pary leginsow a dzisiaj odkryłam że wchodzę jeszcze w jedne dresiki haha ale jednak sukienki najwygodniejsze i tak je piore co chwila hahaDita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku
U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe