reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

reklama

Pięknie rośnie [emoji11][emoji5]

No to i ja się pochwalę swoim brzuszkiem. 24 tc. Mam wrażenie że jest naprawdę ogromny prawie jak do porodu.;)Zobacz załącznik 881252 Zobacz załącznik 881254

Jest piękny, ciążowy brzunio[emoji847][emoji16] i widać, że oprócz brzuszka nic więcej nie masz![emoji106]

I ja mam wrażenie, że wielki jak do porodu [emoji6] to chyba taka nasza schiza [emoji28]Zobacz załącznik 881323

Bardzo zgrabny [emoji7]
Chyba podobny kształtem do mojego [emoji848]

Haha mi nawet pani w sklepie przecież powiedziała, ze arbuza się kroi a nie połyka w całości [emoji23]
Mam wrażenie ze jest wielki jak patrzę na zdjęcie czy w lustrze, ale jak siedzę to widzę, że do głaskania mały jest... i będzie większy [emoji33][emoji85]

Gdzie tam Wasze brzuchy do porodowego? [emoji23]
Dzis w przychodni spotkalam kolege z zona w ciazy, brzuch taki jak moj (serio-nie koloryzuje) i pytam kiedy rodza, a on na to ze sa 2 dni po terminie [emoji23] wiec no [emoji23][emoji23]
Haha ja spotkałam babeczke na basenie i nie byłam pewna czy jest w ciąży głupio i było zagadać ale w końcu się odważyłam i się okazało że ona już koniec 8 miesiąca [emoji23]

Dzis w przychodni spotkalam kolege z zona w ciazy, brzuch taki jak moj (serio-nie koloryzuje) i pytam kiedy rodza, a on na to ze sa 2 dni po terminie [emoji23] wiec no [emoji23][emoji23]

Nie gadaj [emoji23] to w takim razie już ci nie urośnie [emoji16]

Haha ja spotkałam babeczke na basenie i nie byłam pewna czy jest w ciąży głupio i było zagadać ale w końcu się odważyłam i się okazało że ona już koniec 8 miesiąca [emoji23]
Taki mały czy podejrzewalas, że przy kości po prostu jest??[emoji23][emoji28]

Może Twój w końcu przestanie tak rosnąć [emoji16][emoji16]

reklama
Nie gadaj [emoji23] to w takim razie już ci nie urośnie [emoji16]

Taki mały czy podejrzewalas, że przy kości po prostu jest??[emoji23][emoji28]
Urosnie, urosnie [emoji14] ostatnio ogladalam foty z pierwszej ciazy i brzuch do porodu mialam duzo wiekszy.. [emoji14] ale na tym etapke ciazy jednak mniejszy niz teraz [emoji14] ale przestalam sir juz tym przejmowac, przeciez nic nie zrobie :D
Może Twój w końcu przestanie tak rosnąć [emoji16][emoji16]
Watpie [emoji23][emoji23]

Do góry