reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe brzuszki

Dita, u Ciebie widać, że urósł, ale ciągle jest to zgrabna piłeczka ciążowa (Ty miałaś ją stosunkowo szybko), też tak chce! Niech sobie rośnie, ale poooowlutku [emoji1]

U mnie zwykłe spodnie już dawno nie wchodzą w grę, chyba że dresowe, ale wtedy opinają mi boczki i czuję się mało atrakcyjnie. Jednak ciążowe ze skarpetą są dla mnie najwygodniejsze[emoji6] A , że jest lato, to stawiam na sukienki, chodzę w dwóch na zmianę. Stałam się ubraniową minimalistką. Mam 3 zestawy ubrań plus domowe [emoji1]

Myślę jak będzie wyglądał za kolejne siedem.. teraz już duży.. ale moze rzeczywiście tylko piłka będzie obszerniejsza i tyle[emoji4] się dowiem [emoji28]
A ty widziałam już też masz spory brzuszek [emoji8] No ale przecież... co w tym dziwnego, że rosną nam brzuszki jak w ciąży jesteśmy?[emoji23] lepiej tak niż gdyby rosły, a ciąży by nie było [emoji28][emoji23][emoji16]

Ale macie mega piękne brzusie!!!

A ja myślałam że tylko u mnie tak marnie z ciuchami hehe też wlazlam w 2-3 sukienki na zmianę. Mam też długa spódnice, dżinsy ciążowe i dwie pary leginsow a dzisiaj odkryłam że wchodzę jeszcze w jedne dresiki haha ale jednak sukienki najwygodniejsze i tak je piore co chwila haha

Ja nie wiem... chyba dupka mi nie urosła, bo bez problemu na tyłek wszystko wlezie- ale już pisałam - ja miałam szerokie biodra przed ciążą, to i teraz się nie zmieniły za bardzo, a brzuch choć spory to wystaje nad pasem [emoji5]dlatego te moje spodnie letnie bez problemu ubieram.. czy spodenki na gumce- ewentualnie pas daję niżej. Ale też zdecydowanie wolę sukienki [emoji6] i teraz jest pogoda na nie to można szaleć [emoji6][emoji106]

reklama
A to my. 25 tydzień [emoji4]
received_2121949617877172~2.jpeg

Załączniki

• received_2121949617877172~2.jpeg
    received_2121949617877172~2.jpeg
    47,7 KB · Wyświetleń: 624
Jak ja Wam zazdroszczę tych zdjęć z partnerami [emoji4] mój od tygodnia może ze dwa razy dotknął brzucha, a co dopiero mówić o zdjęciu [emoji17]

26+0 i dodatkowe 8 kg na wadze, jak widac musze jechac na porodowke [emoji23] Zobacz załącznik 880508

Co ty gadasz :) Z porodówką się wstrzymaj te 3m-ce :)
Brzuszek rośnie, no i dobrze! Synek ma miejsce na fikołki haha :tak:;)

23+6 [emoji16]
Taka się duża czuje [emoji23]
A dzieciątko kopie całymi dniami, czasami aż zaboli :pZobacz załącznik 880544Zobacz załącznik 880545

Pięknie urósł już :) W opiekuńczych ramionach partnera najlepiej, prawda? :) :tak::p

reklama
Do góry