reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Co ty gadasz :) Z porodówką się wstrzymaj te 3m-ce :)
Brzuszek rośnie, no i dobrze! Synek ma miejsce na fikołki haha :tak:;)

Pięknie urósł już :) W opiekuńczych ramionach partnera najlepiej, prawda? :) :tak::p
Oczywiście, że najlepiej :)
Niech przeżywają te ciążę razem z nami dziewczyny:) Mój polubił brzuszek i często z nim rozmawia.
A jak się któryś nie domyśla takich rzeczy, to trzeba o tym otwarcie mówić. Jeśli chodzi o mnie to w ciąży potrzebuję jakoś więcej uwagi... Lubię jak chodzi przytula, rozmawia z dzieckiem, troszczy się o mnie a nawet smaruje brzuch kremem. To miłe i potrzebne :)

reklama
@Igorowelove i @Koziunia macie śliczne brzuszki.

Ja nie porównuje tak, choć mi piszecie, że mój brzuch się nie zmienia to z tygodnia na tydzień widzę zmianę i po ciuchach też.
Ja ogólnie jestem grubcio i bardzo szeroka w biodrach i ten brzuch u mnie inaczej się układa.
Każda z nas jest inna i każda ciąża przebiega inaczej.

Oczywiście, że najlepiej :)
Niech przeżywają te ciążę razem z nami dziewczyny:) Mój polubił brzuszek i często z nim rozmawia.
A jak się któryś nie domyśla takich rzeczy, to trzeba o tym otwarcie mówić. Jeśli chodzi o mnie to w ciąży potrzebuję jakoś więcej uwagi... Lubię jak chodzi przytula, rozmawia z dzieckiem, troszczy się o mnie a nawet smaruje brzuch kremem. To miłe i potrzebne :)

Fajnie masz [emoji7] też w ciąży potrzebuję więcej uwagi [emoji4]

22+1 [emoji4]
_20180725_081309.JPG

Załączniki

• _20180725_081309.JPG
    _20180725_081309.JPG
    20,6 KB · Wyświetleń: 508
reklama
Do góry