reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

Proszę Dita:) moze i nie całkiem płasko już ale do reszty mi daleko, dziś 15+2 ja nie wiem gdzie ta dwójka się mieści.

Na razie sie mieszczą haha[emoji23] ważne, żeby do końca ciazy miały miejsce [emoji16][emoji106] będzie dobrze, ale nie ukrywam, ze mie mogę doczekać sie twojego brzuszka np.w 23tygodniu [emoji847] chyba się powtarzam [emoji28][emoji5]

reklama
No to jestem i ja! Brzusio poranny... I przez tę sukienkę słabo widać, ale jest [emoji16] wolę zresztą coś luźniejszego. 18+5 dzisiaj [emoji16][emoji41]
20180605_091753.jpg

Załączniki

• 20180605_091753.jpg
    20180605_091753.jpg
    91,4 KB · Wyświetleń: 474
No to jestem i ja! Brzusio poranny... I przez tę sukienkę słabo widać, ale jest [emoji16] wolę zresztą coś luźniejszego. 18+5 dzisiaj [emoji16][emoji41] Zobacz załącznik 864152

Widać, widać!!! [emoji11] brzuszek cacy[emoji5] sukienka raczej podkreśla ciążę, lubię takie nosić [emoji16][emoji3] super!

A mnie dziś olśniło dlaczego nie widać u mnie jeszcze ciąży. Mam tyłozgięcie macicy. Pewnie jeszcze się całkowicie nie wyprostowała. Zbadałam się per rectum i bańkę odbytnicy bardzo modeluje powiększona macica. I mam od razu odpowiedź skąd u mnie takie zaparcia od początku ciąży... W poniedziałek idę do ginekologa, sprawdzę czy moja teoria jest prawdziwa ;)

reklama
A mnie dziś olśniło dlaczego nie widać u mnie jeszcze ciąży. Mam tyłozgięcie macicy. Pewnie jeszcze się całkowicie nie wyprostowała. Zbadałam się per rectum i bańkę odbytnicy bardzo modeluje powiększona macica. I mam od razu odpowiedź skąd u mnie takie zaparcia od początku ciąży... W poniedziałek idę do ginekologa, sprawdzę czy moja teoria jest prawdziwa ;)

Ciekawa teoria, ja tez mam tylozgiecie i tez słabo widać, daj znać, czy to prawda:)

Do góry