Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Ja mam rozstępy na zewnętrznej stronie ud, kilka na brzuszu i sporo na piersiach, ale mam to w poważaniu [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja już walczę z rozstępami...
Kobity dajcie spokój ale prawą pierś mam całą w czerwonych kreskach już, na brzuchu też dwie zauważyłam. A to dopiero początek
Przytyłam 4 kg, w sumie nie tak dużo ale jak widać trzeba się przygotować na tygrysa po ciąży :/
Jak macie jakieś dobre kosmetyki przeciw tym paseczkom to chętnie posłucham [emoji14]
Też jestem ciekawa [emoji16] zawsze marzyła mi się piłeczka, liczę na to że się uda [emoji4]
Z zachwytem patrzę na Wasz brzusie takie już okrąglutkie... ja sobie jeszcze poczekam...
Ja w pierwszej ciazy używałam sexy mama. Rozstepow nie mam. Teraz też już kupiłam sexy mama oliwke i krem do biustu bo w pewnym momencie piersi mnie okropnie swedzialy. A i zmieniłam.żel pod prysznic na oliwke pod prysznic
Natomiast wszystkie znajome które stosowaly polmersa czy jak to tam były bardzo zawiedzione.
Ach ja to czytałam na forach, że to kwestia genów, pewnie, dodatkowe nawilżenie nie zaszkodzi, ale czy zapobiegnie rozstępom? Nie sądzę. Są dziewczyny, które używają drogich kosmetyków i mnóstwo rozstępów, są takie, które nie robią nic i piękne ciała.
Ja już w wieku dojrzewania zlapałam pierwsze rozstępy na piersiach, które szybko zaczęły rosnąć, więc nawet nie liczę, że będę gładka po ciąży.
Trochę smutno, że kobiety oddają całą siebie macierzyństwu, a tu takie nieładne pamiątki. Ale z drugiej strony, czy to ważne? Mogę być cała w paski, byle tylko synek był zdrowy
(Z cyklu rozważania o rozstępach)
17 +1 [emoji16]
Sliczna figura
Brakuje fotyProszę Dita moze i nie całkiem płasko już ale do reszty mi daleko, dziś 15+2 ja nie wiem gdzie ta dwójka się mieści. Ryło bez makijażu bo spałam 3 h i nie mam siły wyglądać.
Już już dodana !Brakuje foty
Ciaza urojona [emoji23] ktory tc?Proszę Dita moze i nie całkiem płasko już ale do reszty mi daleko, dziś 15+2 ja nie wiem gdzie ta dwójka się mieści. Ryło bez makijażu bo spałam 3 h i nie mam siły wyglądać.
Właśnie już 16 chyba pora na większe zmiany?Ciaza urojona [emoji23] ktory tc?
Te Twoje blizniaki to chyba w moim brzuchu siedza [emoji23][emoji23]Właśnie już 16 chyba pora na większe zmiany?