Igorowelove
Moderatorka
najbardziej tylko wkurza mnie reakcja otoczenia że rodzę w listopadzie... A co myśleli że w lipcu?! [emoji57]
Ja mam tak samo! Boziu jak mnie to irytuje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najbardziej tylko wkurza mnie reakcja otoczenia że rodzę w listopadzie... A co myśleli że w lipcu?! [emoji57]
A to mój brzuszek - 15+5 [emoji4]Zobacz załącznik 864412
Haha dokładnie! Moja przyjaciółka wczoraj mówi ze teraz to już z górki. Wiec pytam czemu - a ona ze przecież już połowa za mną i teraz zleci raz dwa [emoji28]
U mnie tez tak samo bardziej w boki nam poszlo[emoji12]Mój brzuszek. Wydawało mi się że niewiele się zmienia. Ale na zdjęciach jest różnica rosniemyZobacz załącznik 864553Zobacz załącznik 864554Zobacz załącznik 864555Zobacz załącznik 864556Zobacz załącznik 864557
Ja ogólnie mam tendencję do tycia i taka cała jestem grubcio. Ale ważne, żeby młody był zdrowy.U mnie tez tak samo bardziej w boki nam poszlo[emoji12]
Mój brzuszek. Wydawało mi się że niewiele się zmienia. Ale na zdjęciach jest różnica rosniemyZobacz załącznik 864553Zobacz załącznik 864554Zobacz załącznik 864555Zobacz załącznik 864556Zobacz załącznik 864557