Igorowelove
Moderatorka
najbardziej tylko wkurza mnie reakcja otoczenia że rodzę w listopadzie... A co myśleli że w lipcu?! [emoji57]
Ja mam tak samo! Boziu jak mnie to irytuje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najbardziej tylko wkurza mnie reakcja otoczenia że rodzę w listopadzie... A co myśleli że w lipcu?! [emoji57]
A to mój brzuszek - 15+5 [emoji4]Zobacz załącznik 864412
Haha dokładnie! Moja przyjaciółka wczoraj mówi ze teraz to już z górki. Wiec pytam czemu - a ona ze przecież już połowa za mną i teraz zleci raz dwa [emoji28]
U mnie tez tak samo bardziej w boki nam poszlo[emoji12]Mój brzuszek. Wydawało mi się że niewiele się zmienia. Ale na zdjęciach jest różnicarosniemyZobacz załącznik 864553Zobacz załącznik 864554Zobacz załącznik 864555Zobacz załącznik 864556Zobacz załącznik 864557
Ja ogólnie mam tendencję do tycia i taka cała jestem grubcio. Ale ważne, żeby młody był zdrowy.U mnie tez tak samo bardziej w boki nam poszlo[emoji12]
Mój brzuszek. Wydawało mi się że niewiele się zmienia. Ale na zdjęciach jest różnicarosniemyZobacz załącznik 864553Zobacz załącznik 864554Zobacz załącznik 864555Zobacz załącznik 864556Zobacz załącznik 864557