reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

A mnie dziś olśniło dlaczego nie widać u mnie jeszcze ciąży. Mam tyłozgięcie macicy. Pewnie jeszcze się całkowicie nie wyprostowała. Zbadałam się per rectum i bańkę odbytnicy bardzo modeluje powiększona macica. I mam od razu odpowiedź skąd u mnie takie zaparcia od początku ciąży... W poniedziałek idę do ginekologa, sprawdzę czy moja teoria jest prawdziwa ;)
Oooo ja tez mam tylozgiecie :) może to z tad nie mam brzucha, ale zaparć to nie mam.

reklama
Ja cię nie chcę straszyć ;) Ale jestem tez na innym forum - tam rzadziej piszę i jest mniej postów. I tam jest dziewczyna w ciąży z trojaczkami, która tydzień temu wstawiała zdjęcie prawie płaskiego brzucha... A wczoraj wstawiła jak jej urósł....w jeden dzień... i ma większy od mojego. Po prostu już duży brzuszek:szok::o Myślę, że m-c dla brzucha to jak przepaść... szczególnie, że tygodnie już coraz wyższe... Oczywiście nie życzę ci gigant brzuszka, absolutnie:errr::rofl2: Po prostu daję znać, że dzisiaj masz taki,a już za tydzień możesz być w szoku :) Oby nie :p8-)

ba ogladalam ostatnio pare po in vitro...i sluchajcie..wszczepiono jej 2 zarodki z ktorego jeden obumarl a drugi podzielil sie na 3 dziewczynki:rofl2: i co najlepsze.... brzuszek miala znosny w 34 tyg i bez rozstepow z trzema plodami lol :cool2: widocznie tak mialo byc

a tutaj ja sie smaze w 18tyg ciazy haha
kazdy mowi ze mam duzy brzuszek ale ja ogladam wasze i bez przesady..jest normalny haha choc napewno wiekszy na tym etapie jak we wczesniejszych ciazach najlepokazniej wyglada jak sie patrzy na niego z gory haha:laugh2:

Załączniki

• IMG_20180603_175401.jpg
    IMG_20180603_175401.jpg
    690,9 KB · Wyświetleń: 174
  • IMG_20180603_175124.jpg
    IMG_20180603_175124.jpg
    466,9 KB · Wyświetleń: 170
ba ogladalam ostatnio pare po in vitro...i sluchajcie..wszczepiono jej 2 zarodki z ktorego jeden obumarl a drugi podzielil sie na 3 dziewczynki:rofl2: i co najlepsze.... brzuszek miala znosny w 34 tyg i bez rozstepow z trzema plodami lol :cool2: widocznie tak mialo byc

a tutaj ja sie smaze w 18tyg ciazy haha
kazdy mowi ze mam duzy brzuszek ale ja ogladam wasze i bez przesady..jest normalny haha choc napewno wiekszy na tym etapie jak we wczesniejszych ciazach najlepokazniej wyglada jak sie patrzy na niego z gory haha:laugh2:

Laska nebeska[emoji16]jak modelka [emoji5][emoji16] ślicznie[emoji8] nie jest duży, jest bobasowy[emoji846] gorzej jakbyś taki miała od piwa [emoji23]

Dzięki dziewczyny [emoji9] cały czas myślałam że jakoś szybko rosne ale jak tak sobie porównuje tutaj to chyba jest podobnie [emoji4] tym bardziej ze słyszałam że w kolejnej ciąży szybciej widać [emoji6] tzn ja się tego trzymam [emoji4]

Dzięki dziewczyny [emoji9] cały czas myślałam że jakoś szybko rosne ale jak tak sobie porównuje tutaj to chyba jest podobnie [emoji4] tym bardziej ze słyszałam że w kolejnej ciąży szybciej widać [emoji6] tzn ja się tego trzymam [emoji4]
Ja też [emoji28] mi się cały czas wydaje że za szybko ten brzuch no bo przecież z córka... Ale właśnie jak patrzę na nasze wszystkie brzuszki to chyba wszystko jest w normie :) najbardziej tylko wkurza mnie reakcja otoczenia że rodzę w listopadzie... A co myśleli że w lipcu?! [emoji57]

reklama
Ja też [emoji28] mi się cały czas wydaje że za szybko ten brzuch no bo przecież z córka... Ale właśnie jak patrzę na nasze wszystkie brzuszki to chyba wszystko jest w normie :) najbardziej tylko wkurza mnie reakcja otoczenia że rodzę w listopadzie... A co myśleli że w lipcu?! [emoji57]
Haha dokładnie! Moja przyjaciółka wczoraj mówi ze teraz to już z górki. Wiec pytam czemu - a ona ze przecież już połowa za mną i teraz zleci raz dwa [emoji28]

Do góry