reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe brzuszki

Używałam tego co Sasanka :) Nie wiem czy zbieg okoliczności czy ten efekt od tego, właśnie z Sexy Mama :) Teraz tez mam i oliwkę;) Ale żadna moja siostra nie ma rozstępów...wiec nie wiem czy to zasługa balsamów :dry:

Może nie tak długo :) Ja w 1.ciąży to nie wiem kiedy urósł mi brzuch, w 2-tygodniu nic, może lekko wydęty, ale w sumie płaski, a w 22drugim już piłeczka :) mała, bo mała, ale ewidentnie było widać ciążową piłkę. Czyli w 2 tygodnie była mega zmiana. Z chudzielca na kobietę w ciąży hahahaha :laugh2: I pamiętam jak jeden pan w pracy powiedział do mnie: No, w końcu widać [emoji14]

Ach, bo to trochę geny, trochę szczęście, trochę balsamy. Któż to wie? :cool2:

Masz rację, tak to właśnie jest.
Dlatego też niektóre "gwiazdy" czy sławne osoby maja takie parcie na szybki powrót nie tylko do formy, ale też i do pięknego ciała sprzed ciąży - żeby pokazać światu i się pochwalić.. Nie wiem, że są lepsze? :( A niestety prawda jest taka, że ciąża to w pewien sposób obciążenie dla naszych organizmów, i po porodzie już często zostają nam różne "pamiątki" na całe życie. Ale trzeba brać to na klatę i tyle. Mi wystarczy świadomość, że się starałam dbać o to ciało w ciąży i po, a czy się uda czy nie uda, to już nie do końca mam na to wpływ...
Najważniejsze jest jednak zdrowe dziecko, reszta się wyklepie :laugh2:
I w sumie jedna moja szwagierka też używała sexy mama i rozstepow nie ma a jej siostra właśnie palmersa i cały brzuch w rozstepach. Więc może jednak ...

Co do brzuszka to w pierwszej ciąży dokładnie tak jak Ty... Nic , nic, nic aż pewnego dnia ok 20 tc mój szef mówi do mnie "Natalia, Ty chyba jednak naprawdę jesteś w ciąży... " ;)

A co do gwiazd, cóż one pracują swoim ciałem więc też troszkę je rozumiem...

reklama
I w sumie jedna moja szwagierka też używała sexy mama i rozstepow nie ma a jej siostra właśnie palmersa i cały brzuch w rozstepach. Więc może jednak ...

Co do brzuszka to w pierwszej ciąży dokładnie tak jak Ty... Nic , nic, nic aż pewnego dnia ok 20 tc mój szef mówi do mnie "Natalia, Ty chyba jednak naprawdę jesteś w ciąży... " ;)

A co do gwiazd, cóż one pracują swoim ciałem więc też troszkę je rozumiem...

Haha, to bardzo podobnie do mnie! U mnie to był zastępca szefa haha ale podobieństwo zdarzeń :o:laugh2:

Hehe ostatanio mi znajomy koles na wybiegu dogadywał ze znowu rozpowiadał ze jestem w ciąży, bo słyszał jak z kolezanka rozmawiam, a brzucha nie ma. Ciagle się odgrażam ze za miesiąc się będę turlac ale na razie się nie zanosi :)

Ja cię nie chcę straszyć ;) Ale jestem tez na innym forum - tam rzadziej piszę i jest mniej postów. I tam jest dziewczyna w ciąży z trojaczkami, która tydzień temu wstawiała zdjęcie prawie płaskiego brzucha... A wczoraj wstawiła jak jej urósł....w jeden dzień... i ma większy od mojego. Po prostu już duży brzuszek:szok::o Myślę, że m-c dla brzucha to jak przepaść... szczególnie, że tygodnie już coraz wyższe... Oczywiście nie życzę ci gigant brzuszka, absolutnie:errr::rofl2: Po prostu daję znać, że dzisiaj masz taki,a już za tydzień możesz być w szoku :) Oby nie :p8-)

Hehe ostatanio mi znajomy koles na wybiegu dogadywał ze znowu rozpowiadał ze jestem w ciąży, bo słyszał jak z kolezanka rozmawiam, a brzucha nie ma. Ciagle się odgrażam ze za miesiąc się będę turlac ale na razie się nie zanosi :)

Ja cię nie chcę straszyć ;) Ale jestem tez na innym forum - tam rzadziej piszę i jest mniej postów. I tam jest dziewczyna w ciąży z trojaczkami, która tydzień temu wstawiała zdjęcie prawie płaskiego brzucha... A wczoraj wstawiła jak jej urósł....w jeden dzień... i ma większy od mojego. Po prostu już duży brzuszek:szok::o Myślę, że m-c dla brzucha to jak przepaść... szczególnie, że tygodnie już coraz wyższe... Oczywiście nie życzę ci gigant brzuszka, absolutnie:errr::rofl2: Po prostu daję znać, że dzisiaj masz taki,a już za tydzień możesz być w szoku :) Oby nie :p8-)

Wiem wiem, pewnie zatęsknię za czasami kiedy brzuszka nie było. Jak widzę zdjęcia końcówek ciąży bliźniaczych to mnie słabi, No ale zobaczymy jak to będzie:)

reklama
Do góry