reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

ja też już nie mogę sie doczekać zakupów :) mój mąż już sluchać nie może, ale niestety będzie musiał...wózek też musimy kupić, ale naprawdę nie wiem jaki - wiem chyba tylko tyle, że na pompowanych kółkach (a to już coś) hi,hi,hi :laugh:

reklama
Ja jestem w komfortowej sytuacji bo poza paroma drobiazgami i kosmetykami wszystko już mam.
Część rzeczy po Krystianku a część dostaję na bieżąco od mojej kuzynki która nie dawno urodziła :laugh:
Wózek też mam z pompowanymi kołomi POLAK LASER

Mysle o was i zagladnelam bo juz nie moge wylezec.Aniam ale sie masz fajnie ze wyprawke masz po Krystianku.Ja jak sie bede dobrze czula to za dwa tygodnie zaczne cos kupowac chociazby tylko dlatego zeby wygonic tego"dola"ktory we mnie od wczoraj siedzi.

Anulko, nie daj się dołom :) patrz jak dzielnie sobie radzisz - już połowa za nami a teraz tylko z górki :) Czas pędzi na przód strasznie :)

Dzieki mam nadzieje ze uda mi sie to zrobic a jak nie samej to zwami i poprosze o pomoc mojego Lukaszka bo jak mnie czasami kopnie to az mnie zaboli ale wiem ze dla niego zniose wszystko.Juz mi troszeczke lepiej.

a ja mam klopot bo od kilku dni nie mam apetytu, normalnie nic mi sie nie chce. wlasciwie musze sie zmuszac.
jeszcze na owoce sie zmusze ale cala reszta...bleeee

Ja tak MIAmialam kilka dni temu ale teraz przechodzi.Moze to dla ciazy normalne?Nie wiem bo to pierwsza ciaza a weteranki jeszcze o czyms takim nie wspominaja.

Tu weteranka:) Moim zdaniem z ciąża jest o tyle fajnie, że każda jest inna i każdy odchył można zwalić na ciążę ;D.
Mnie na przykład ta ciąża ogłupiła okropnie i jak mi się nie chce wysilać mózgu, to rozkładam łapki i cóż, czuję sie uspraweidliwiona, że nic nie kumam ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
mamusia5lt.jpg

czy ten brzuszek wam nikogo nie przypomina????

Do góry