reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe brzuszki

W sumie narazie rośnie mi tylko brzuszek i piersi. Uda i tyłek bez zmian i oby tak zostało. Chociaż przy moich ciągotkach na słodkości może być ciężko...:)

reklama
hm,kolejny mit że jak jest się w ciąży i ma ochotę na słodkości to będzie córa,jesteś żywym zaprzeczeniem :) ja nie mam żadnych szczególnych smaków,nie budzę męża o 3 nad ranem żeby coś mi kupił :)

Karolinna na kwaśne to też mam smaki :) Przypomniałaś mi, że mam jeszcze pół kilo kiszonej kapusty w lodówce. Idę jeść :)
Aha jak znasz sposób na obudzenie męża o 3 w nocy to podaj. Mnie by się to nigdy w życiu nie udało, mam problemy czasami o 11-12 w południe. Ale niech się chłopak wyśpi, wszystko się zmieni jak pojawi się dziecina. :)

EG widze ze nie tylko mojego Grzesia nie idzie dobudzic wiec troche mi ulzylo.Na poczatku ciazy jadlam WSZYSTKO KWASNE a teraz mnie nie ciagnie zbyt mocno.Na slodycze nie mam w ogole ochoty a jak cos slodkiego zjem to mnie mdli.A co do zakupow to juz mnie strasznie kusza wiec powolutku chyba zaczniemy je robic.

Nie wiem co jest z tymi naszymi mężami ale mój Grzesiu też jest nie do obudzenia.
Rano ma problemy ze wstawaniem a po południu nie mogę go nawet ruszać bo się strasznie wścieka
100.gif

Bo mężowie uważają, że się mogą wyspać na zapas, zanim Małe się urodzi ;D Co gorsza nawet przy trzecim dziecku dalej w to wierzą :laugh: :laugh: :laugh: ::)

Anulka mnie już też strasznie kuszą te zakupy. Tym bardziej, że jeszcze w miarę długo mogę chodzić po sklepach i się nie męczę. Jak mi brzuszek bardziej urośnie to będę mnie toczyć :) Tylko mama z mężem narazie mówią mi jeszcze masz czas. Oni też chyba są troszkę przesądni i nie chcą zapeszać.
A przy okazji jak będziecie kupować ciuszki to tylko z długim rękawkiem, nie? W końcu to listopad.

nio,długi rękawek i taka słodka czapeczka na tę maleńką główkę i jakiś kombinezonik(coś jak ogrodniczki) no i tekie jeszcze maleńkie skarpeteczki :D

Ja już mam zakupione łłużeczko,materacyk i troche ciuszków .W przesąd co do wyprawki nie wierze ale uważam że kupowanie rzeczy dla maluszka przed 20 tygodniem ciąży jest bez sęsu!

00000518xr.th.jpg

reklama
Ja tez staram sie nie wierzyć w przesądy i najchetniej już bym kupowała, ale dużo rzeczy dostane od siostry, no i na razie nie wiem dokładnie co. Wiem jedno, wózek musimy kupić. Musi być lekki, bo mieszkamy na 3 piętrze, a windy nie ma.

Do góry