reklama
Karolinna na kwaśne to też mam smaki Przypomniałaś mi, że mam jeszcze pół kilo kiszonej kapusty w lodówce. Idę jeść
Aha jak znasz sposób na obudzenie męża o 3 w nocy to podaj. Mnie by się to nigdy w życiu nie udało, mam problemy czasami o 11-12 w południe. Ale niech się chłopak wyśpi, wszystko się zmieni jak pojawi się dziecina.
Aha jak znasz sposób na obudzenie męża o 3 w nocy to podaj. Mnie by się to nigdy w życiu nie udało, mam problemy czasami o 11-12 w południe. Ale niech się chłopak wyśpi, wszystko się zmieni jak pojawi się dziecina.
Anulka59
Fanka BB :)
EG widze ze nie tylko mojego Grzesia nie idzie dobudzic wiec troche mi ulzylo.Na poczatku ciazy jadlam WSZYSTKO KWASNE a teraz mnie nie ciagnie zbyt mocno.Na slodycze nie mam w ogole ochoty a jak cos slodkiego zjem to mnie mdli.A co do zakupow to juz mnie strasznie kusza wiec powolutku chyba zaczniemy je robic.
klementynka
Fanka BB :)
Bo mężowie uważają, że się mogą wyspać na zapas, zanim Małe się urodzi ;D Co gorsza nawet przy trzecim dziecku dalej w to wierzą :laugh: :laugh: :laugh: :
Anulka mnie już też strasznie kuszą te zakupy. Tym bardziej, że jeszcze w miarę długo mogę chodzić po sklepach i się nie męczę. Jak mi brzuszek bardziej urośnie to będę mnie toczyć Tylko mama z mężem narazie mówią mi jeszcze masz czas. Oni też chyba są troszkę przesądni i nie chcą zapeszać.
A przy okazji jak będziecie kupować ciuszki to tylko z długim rękawkiem, nie? W końcu to listopad.
A przy okazji jak będziecie kupować ciuszki to tylko z długim rękawkiem, nie? W końcu to listopad.
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Ja tez staram sie nie wierzyć w przesądy i najchetniej już bym kupowała, ale dużo rzeczy dostane od siostry, no i na razie nie wiem dokładnie co. Wiem jedno, wózek musimy kupić. Musi być lekki, bo mieszkamy na 3 piętrze, a windy nie ma.